查看: 854|回復: 3

[金碧泉] [飛劍報告]【金碧泉】挑燈夜戰梅開二度·29號

升級  60.92%

三星會員

睇番超過十年黃偉文作品展
再摷下資料發現原來六場演唱會有啲位係重覆
膽係陳奕迅容祖兒何韻詩蘇永康黃耀明傅珮嘉李蕙敏同薛凱琪
一直都未睇番大家形容為廁所位嘅
其實睇得演唱會或者音樂電影頒獎禮
就梗係盡量輕食輕飲事前
真係睇呢啲show真係一秒都唔想miss
等於美國NBA籃球咁其中一年嘅宣傳口號就係never miss a shot
即使現場有重播都係爭啲
咁我擒日就終於睇番啲黃偉文作品展嘅片
原來大家公認嘅廁所位就係李彩華唱你唔愛我啦
本身首歌都係洗腦式又膠膠哋
加埋佢喺度9叫式唱歌又講幾次今晚好開心
我諗當時啲現場觀眾唔係畀面黃偉文
一係就去咗廁所一係就噓聲發出嚟囉
咁講番揼骨我就一定係事前盡量少飲嘢
就算食飽一係就食香口膠甚至擦擦牙
因為如果可以同骨妹打車輪都唔會有口氣
食咗蒜泥白肉白菜蒜蓉或者奶茶咖啡都少不免有口氣
所以就避食呢啲或者事前食香口珠或擦牙
另外就係唔好飲太多嘢即使係飲咗酒咁更加要擦牙啦
加埋無謂中途去洗手間浪費咗時間
始終就係90分鐘時間都係有限梗係唔好出山入入嘥咗時間啦
另外就係男人去洗手間點都會有細佬會有少少異味出
到時骨妹同我哋演奏如果聞到有味就算用濕紙巾都係爭少少囉
呢次就深夜成點半1:30am就上咗金碧泉揼骨
咁梗係飲到半醉先上去就例牌沖涼擦牙啦
都預咗瞓埋咁就mark咗29號佳麗入房
途中或者叫中途我都無去洗手間因為事前已經去咗或者叫去晒
人物就29號白淨大波皮膚滑人妻味超揼得
做嘢招呼就做足喎慢掃快搲全身
好快就令我醉醉哋都醒咗醒晒
本身佢揼骨我都仲係醉醉哋佢揼得咁好我都接近瞓咗
不過29號佢rpp又真係勁爽爆囉
好快就令我細佬硬到直晒充晒血咁好快就入咗作戰狀態
轉過身嚟就做下正面波D咁佢大大對嘢加埋皮膚滑就自然相當好Feel啦
錫兩點耳都係成對耳由內到外都奶勻
要講番我係一定會用抹完身嘅毛巾嚟洗洗耳
坐低休息室時就用棉花棒撩耳
因為囡囡都會喺我呢個位發動攻勢嘛
如果唔乾淨係有種酸味架咁就唔好啦:lol:lol
29號做齊rpp+body+奶勻全身加演奏再嚟個大演奏後
仲要係脷叠脷旋風式打晒茄輪喎
唔使冚被完全係兩個肉帛相見攬到實嚟深車喎:lol:lol
跟住就正式合體嚟個女上
我就大大力回應佢囉即係回贈回饋佢咁落力囉
結果就成功發炮完事細心清潔
夠鐘離場我就去沖個涼飲杯熱茶
locker仔正當幫我想幫我開鎖時
我就話揼多set係再做29號喎
都好耐好多年無試過同一條女要梅開二度
29號就幫我成就再次解鎖
當然呢條女揼同招呼同外型都掂啦
三點鐘再揼多set都係做番相同嘅嘢
佢真係好好車好好玩好好攬囉
再次入番同一間房佢又執好床舖好床
咁樣再次見面大家都笑笑口
同樣都係車輪車不停咁佢當然令我再次再振雄風又嚟多Q囉
結果玩到四點幾連出兩次真係好攰囉結果瞓埋囉

回復

1萬

18萬

管理員

通告:全新積分攻略·首發報告獎勵 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  60%

一星會員

請問飛劍師兄,見到金碧泉廣告都係400 -90分鐘,你梅開二度都唔使1K,非常化算😊
回復

升級  91.85%

二星會員

VIP會員2022

400 -90分鐘 , 似係中女多..
回復