查看: 3083|回復: 8

[雲 來] [WMB363]【雲來】D奶靚女·YoYo

升級  5.5%

三星會員

[WMB363]【雲來】D奶靚女·YoYo
http://sn11.cc/thread-2249180-1-1.html

YoYo(新女):全新入行,斯文長髮,後生清純靚女,高165,白滑肌膚,五官精緻,D Dup真波,瘦底,調情高手,唔試走寶,強勢迴歸。

相頭:9.0/10 今晚上咗去雲來食晚餐,點睇左Yoyo。等左一陣,佢開門入房我就見到個靚女同我打招呼。我真心覺得係靚女嚟,係街上如果見到都會望。我覺得佢應該可以入算指壓界相頭組前5名。(純個人指壓經驗評價)。年齡算後生,睇落似3中左右,指壓嚟講算後生。

身材:9.0/10 身高160以上, 佢著住件透視既白色恤衫,入面配搭一件黑色吊帶背心,已經露左1/3對白滑大奶出黎,好吸引。除衫之後不得了,一對白滑大真波應聲彈出,應該足D cup,波型靚、手感好,仲要係靚暈靚lin 。身材好好,算瘦,無咩腩。

服務:8.0/10 有Pat Pat按背,吹簫技巧幾好,俗語有話「靚女含撚,好撚難忍」。我覺得呢一句說話可以應用係Yoyo身上。望住佢吹簫真係好正。
女上一陣轉男上,望住佢個精緻靚樣、揸住佢對大真奶黎扑野,好快就頂唔順。

總分:8.5/10 會返食。如果有埋狗仔簫就好了。

個人體驗評價:
yoyo(新女):全新入行,斯文長髮(yes),後生清純靚女(yes),高165(160 up),白滑肌膚(yes),五官精緻(yes),D Dup真波(yes),瘦底(yes),調情高手(ok),唔試走寶(yes) ,強勢迴歸。

註:WMB363-雲來/浪漫/鳳城/京華/怡春/金帝/美妙
Superadmin

回復

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  33.33%

一星會員

請問此 yoyo 係唔係之前嗰個呢?thanks
回復

升級  46.42%

三星會員

C兄,yoyo有大車69?
回復

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告,多謝支持
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008
回復

升級  33.33%

一星會員

徐錠富 發表於 2024-8-27 07:18
請問此 yoyo 係唔係之前嗰個呢?thanks

睇完報告,似係喇,我都要準備出發
回復

升級  33.33%

一星會員

浪漫公子 發表於 2024-8-29 02:00
睇完報告,似係喇,我都要準備出發

舊 yoyo 咁要搵時間約返,之前試過一次之後潛咗水🤣🤣