查看: 4626|回復: 9

[雲 來] [Bbjohn報告]【雲來】同明星阿寶造愛·車厘子

升級  38.89%

二星會員

[Bbjohn報告]【雲來】同明星阿寶造愛·車厘子
http://sn11.cc/thread-2248952-1-1.html

官方描述
車厘子:星級美女,有d似李佳芯,過埸full book紅牌,靚身形,招呼好,必試推介

食完神盾Cup LV,比我約到明星級靚女車厘子。

準時到達,期待已久同明星造愛。 等咗一陣, 聽到敲門聲, 真係有幾分似智能愛人阿寶, 清純年輕30+,走肥輕盈,怕怕醜騩冇撈味,貼身短裙,C-D Cup,加上甜美嘅笑容, 個心即刻溶化咗!大家即刻相擁良久, 嚟個碰碰車, 好似第一次帶女朋友開房咁!好有Feel,再嚟揸攬抄, 皮膚白白滑滑,靚股夠挺,推車一流,唯一缺點係發現硬物!

拖住第一次爆房嘅女友,除曬衫一齊去沖涼, 好正, 幫你較水沖涼, 幫你查泡泡, 慢慢劣你啫啫,洗pat pat, 大家又輕車兩野, 細細粒粉紅的,型靚, 雖然有啲硬,照啜, 見佢縮下縮下, 揸住佢個靚股, 攬住佢嚟啜!啜咗對粉紅lin一陣, 輪到車厘子做嘢, 口活幹得不錯, 條脷相當靈活, 啜得我對lin好舒服,細佬硬晒, 佢慢慢細意品嚐, 時慢時快,又淺入深,高技巧, 唔叫唔停 ,差D吹爆, 但要注意智能愛人唔接受口內發射。

乾身上戰場, 車厘子唔做毒,我走背,正面由一下碰碰車開始, 一路望住我一路錫我對lin, 慢慢再向下移, 佢小嘴嘅靈蛇同我嘅巨龍纏繞埋一齊, 蛇舌轉龍頭, 吞龍吐舌,由淺入深, 不時邊吹邊望住你, 後生女,水源充足,佢一路吹,我摔兩下豆豆, 好快綠豆變黃豆, 薄薄嘅陰唇都脹起來,定力少啲都交貨。

智能愛人好醒, 知道係時候上套, 慢慢坐上嚟, 雖然已經好濕, 但係都Feel到佢嘅緊同窄, 既緊且窄嘅隧道同巨龍互動下, 望住個靚樣, 摸住白滑嘅肌,非常好Feel, 上下前後騎咗一陣, 係時候推下佢個靚股, 揸住一對美臀, 推呀推, 車厘子嘅呻吟聲此起彼落, 差唔多就轉男上, chok兩下輕車射曬, 非常滿足嘅一發, 白滑軟熟嘅大腿仍然夾住你, 直至自然退出, 滿足曬我嘅佔有慾。

時間啱啱好,響鐘, 車厘子拖住我去沖涼,好溫柔咁樣同我洗淨細路。 大家著好衫準備出門口, 又攬住我抱住我一陣, 勁有女友Feel, 抵消曬中超嘅不足, 又多一個返食對象。

註:Bbjohn報告-雲來/鳳城/來閣/金帝/春秋/美妙
Superadmin

回復

升級  6.67%

二星會員

車厘子人仔細細燈籠極大,不合乎常理,是否人工的?
回復

升級  33.33%

一星會員

標題咪講左係 亞寶😅😅
回復

升級  38.89%

二星會員

木車 發表於 2024-8-21 12:46
車厘子人仔細細燈籠極大,不合乎常理,是否人工的?

人工智能
回復

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告,多謝支持
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008
回復

升級  73.33%

一星會員

有冇69,和素股玩?
回復

升級  1.48%

二星會員

人工智能 是否自然 ?
回復

升級  38.89%

二星會員

biden 發表於 2024-8-23 06:27
人工智能 是否自然 ?

一般人工野 軟面硬底
回復

升級  38.89%

二星會員

Kcboy007 發表於 2024-8-22 19:34
有冇69,和素股玩?

有呀
回復

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008
回復