查看: 3360|回復: 10

[鳳 城] [流精楓報告]【鳳城】高質巨乳人妻·Baby

升級  86.17%

三星會員

[流精楓報告]【鳳城】高質巨乳人妻·Baby
http://sn11.cc/thread-2248891-1-1.html

官方介紹:後生靚女,貌似混血,真波,36E cup巨乳,大眼迷人,夜總會過場
最近好多新囡供應,尤其是巨乳後生靚囡,繼之前發掘了長期返食的甜兒之外,最近亦試了小小、糖糖和BABY。

年齡: 三中
樣子: 樣子保養不錯,冇糖糖和甜兒咁靚,不過和其他巨乳娘相比,算唔錯,幾好笑容
身材: 高約160,小腩,手腳小小粗,不過對波真係好大,足E,好手感,好飽滿,少少八字墮,我食飽飽,以波論波,和娟娟一樣咁好玩
服務: 態度好笑容,大車,走毒,吹功好,可能有口爆,沖涼BODY,騎工都好正

我其中兩個最愛小S和甜兒,一個長休,一個短假,剩下兩個報告獎未用,叫荃荃安排我一個雙飛餐,一個想試思淇或者BABY,今日一早BABY掛牌,荃荃MSG我返工,幫我約了3:45PM。

我準時到達,俾左間大房我,我坐左一陣BABY便入房,指仔食到呢個質素不會彈,個樣有D似之前COVID我食個嘅靜宜,有肉地,輕熟少婦,閑聊幾句,便一車破冰,一邊車一邊脫衣服,她一邊鋪床,我一邊掃LIN頭,再往她耳邊吹幾口氣,再用舌頭在頸項輕掃,佢馬上起雞皮,成個身軟晒,向後挨下來,讚我D手指同條舌頭好勁,可以做鴨,我笑答佢如果D客有佢咁嘅質素,我好樂意。

入去沖涼,都幾乾淨,之後BODY玩棍都好舒服,佢好識利用佢對巨乳前磨後磨,呢PART只是次於子珊、小冰和娟娟,同場咁多個最正,佢真係好放,亦好鍾意我玩對波,我由輕掃、輕搓到搓圓撳扁,之後佢亦轉身一邊自己搓波,一邊用巨尻磨我支棒,望住浴室鏡面,成個畫面好正。補下鈣,再玩下鮑魚,玩左成10-15分鐘,出去乾身再慢慢玩。

我反轉身先俾佢做背,佢都好識利用對波,一邊掃,一邊錫,冇毒,不過不重要,我一向不好。反轉身,先再大車,再錫LIN,之後再足簫,吹左好耐,我叫佢騎上來俾我錫鮑魚,佢亦好配合,佢對手指抗拒,玩左好耐,才轉69,之後見冇時間,叫佢上套坐上來,佢大M腳,化身人肉打樁機,我望對巨乳晃動拋盪,把他們緊緊握在手心,好不容易捱過百多下騎乘,她轉而前後磨,一邊錫LIN,一邊大車,真的忍不住,要發射了,把巨尻抓緊,向上硬挺十多下,便一射而盡。

今次這個巨乳娘玩得盡興,期待試埋思淇和另一個巨乳美少女溫暖。

註:流精楓報告-鳳城/怡春/雲來/金田
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

回復

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  20%

三星會員

三川 Angel ?
回復

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!

【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268
回復

升級  21.48%

二星會員

係咪之前兼職果個Baby?
回復

升級  83.33%

一星會員

多謝師兄的報告
回復

升級  86.17%

三星會員

cpjelly 發表於 2024-8-18 12:48
係咪之前兼職果個Baby?

幾年前有一個瘦身baby
呢個係近排兼職大波baby
回復

升級  86.17%

三星會員

whiteelephant 發表於 2024-8-18 12:13
三川 Angel ?

我無問,三川angel 好似瘦身bor
回復

升級  54.08%

三星會員

喜歡車牌的我、又係匈奴、當然想食、請問C兄囡有冇煙味?、多謝C兄報告
回復

升級  86.17%

三星會員

paul199 發表於 2024-8-25 00:59
喜歡車牌的我、又係匈奴、當然想食、請問C兄囡有冇煙味?、多謝C兄報告

佢冇煙味,大e 波,
我有大車,不過自己考
回復

升級  70%

一星會員

非常感謝您的支持和報告!
回復