查看: 3993|回復: 8

[金來閣] [大S36D報告]【金來閣】返食報告·QQ

升級  23.43%

五星級會員

[大S36D報告]【金來閣】返食報告·QQ
http://sn11.cc/thread-2248870-1-1.html

指壓囡囡除左樣貌,身材,服務外,態度都非常重要。有樣貌身材,服務求其態度差,又或服務公式化未夠鐘而早出的,只會令你一肚氣。所以我好着重囡囡既態度。而來仔QQ既待客態度,係遇過咁多囡囡之中最好幾個。

先講硬件。佢纖瘦既身形配上C級竹筍靚波,波型靚手感好,鮑魚緊窄有彈性,由其女上剩騎期間棍頭在鮑魚口位上下套弄時,果種磨擦快感真係爽到筆默難以型容。

軟件方面,我响上面講過,佢既態度非常之好。每次搵佢,我都堤出同佢做二Q,今次也不例外,佢一如以往咁答我:你得既莫講話二Q,三Q都可以比你。

同佢做過幾次,當然知道佢願意提供二Q服務啦!只係巡例問一句啫。一如以往,同佢完事一Q冲涼後,再同我做完前戲,我就企床則抽插佢。只可惜今日狀態一般,我知道自己今日應該做唔到二次,但又好想留在囡囡溫柔鄉之中,於是我插住入去取暖同佢吹水,QQ好了解我狀態,仲洗出收音神功令我急速變硬,我不負所托,不断對QQ瘋狂抽插,QQ底受唔住我的猛烈攻勢,雙雙高潮完事。完事冲洗後,我話時間都差唔多啦!我連忙急速著衫。QQ答:仲有時間慢慢啦!唔使急!
感覺:我搵過QQ都有5,6次,每次搵佢,佢都比到我既舒服又滿足既感覺。最重要佢冇架子,對客人如對老公咁服侍,唔會好似某D囡囡似熟賣熟提早出閘令我不快。

去指壓目的除左肉體上降壓出火外,在心靈上都想搵人傾訴下,搵到一個啱倾肯做又冇時間拘束而又肯聆聽細訴既囡囡真係小之又小,或者呢D叫人夾人啦!

總結Q雖然有小許歲月和肚紋,但佢既待客態度,係我近呢一,二年遇過咁多囡囡之中最好既,會唔會返食!唔使講啦!

註:大S36D報告-來閣/金帝/悅來/金豐/春秋/美妙/雲來/金田/浪漫/翡翠/鳳城/三川/太子/京華/怡春/多港
Superadmin

[大S36D報告]【金來閣】返食報告·QQ
http://sn11.cc/thread-2248870-1-1.html

首發:[大S36D報告]【金來閣】孖Q大滿足·QQ
http://sn11.cc/thread-2247129-1-1.html

回復

升級  33.33%

一星會員

(QQ待客態度遇過咁多囡囡之中最好幾個)你這句,其他仲有邊個?
回復

升級  23.43%

五星級會員

gono193 發表於 2024-8-17 06:33
(QQ待客態度遇過咁多囡囡之中最好幾個)你這句,其他仲有邊個?

其他幾個有D上咗岸,有D失左踪。我最印象深刻的就是前太子曲奇,佢絕無冷埸,每次搵佢都令你賓至如歸。佢呢D咁熱情待客既指囡真係好難再搵到。
回復

升級  23.43%

五星級會員

Ken2009 發表於 2024-8-18 10:34
師兄, QQ 可唔可以射入面?

可以
回復

升級  56.67%

一星會員

金來閣已變為環保場,十居其九都可以!
回復

升級  23.43%

五星級會員

chi6199 發表於 2024-8-18 17:10

師兄唔好一竹杆打一船人,唔係所有囡囡都做環保既。
回復

升級  2.22%

二星會員

chi6199 發表於 2024-8-18 17:10

冇咁多一半到啦
回復

升級  2.59%

二星會員

樓主,辛苦你,放底左咁多精比條囡
回復

升級  66.67%

一星會員

多謝師兄真實報告!🙏
回復