查看: 3988|回復: 4

[金帝苑] 首發:[tat8764報告]【金帝苑】瘦底美少婦·米雪

升級  90.37%

二星會員

首發:[tat8764報告]【金帝苑】瘦底美少婦·米雪
http://sn11.cc/thread-2248841-1-1.html

呢班悶悶地 跑上金帝試新女 鐘房介紹新女好服務

入房坐低等女入嚟 食下煙仔 睇下四仔 刺激下血氣運行 阿女入房 第一應該唔錯 一身藍色連衣服 有少少波 瘦瘦地 對腳幾吸引

邊吹水 邊除衫 邊抽水 對波有b  跟手去沖涼

沖涼洗得好爽 連腳趾都洗埋 沐浴露洗全身 洗下條肉腸 靚女轉身用個八月十五 磨腸 我伸埋對咸豬手揸波

一邊享受被磨 一邊揸波 硬到唔硬 差啲被磨爆 叫停先 仲被靚女笑 咁快頂唔順啦

沖水 又跪低水簫 用條脷係龜頭度打圈 又深喉 差啲吹爆 撞開她 阿女話口爆完 出完再做一次囉

抵讚👍快快手 沖完 出去係床度再玩 抹乾水 訓係床度做死屍扮大爺享受 出精既快樂

靚女係床做服務 由頸錫到落大髀 好溫柔 係沖涼差啲都被爆啦 吹兩下 就叫她帶套 玩狗仔式

望住個大屁屁 一邊推仲手揸波 。好快ko

坐起身食支煙吹下水 靚女除左中出同後花園 其他服務都得

食完煙 起身沖涼 換衫出房埋單 服務值得試下

註:tat8764報告-金帝/來閣
Superadmin

回復

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  12.33%

三星會員

樣貌?年齡?
回復

升級  33.33%

一星會員

師兄係咪 選左店名,金帝唔覺有米雪 仲可貼身同後花園?
回復

升級  29.63%

二星會員

師兄係咪理解誤,人啲講除咗環中出和後花園外,其他服務都得
回復