查看: 785|回復: 3

[麗 泉] [ozawa報告]【麗泉】人紅受歡迎有原因·76號

升級  76.3%

二星會員

直入正題,人物女主角是呢個麗泉76號
上星期六諗住去麗泉睇曼城曼聯嗰場社區慈善盾
又有奧運睇啦,隨時睇得夜就睇埋美國對法國嘅籃球決賽男子
呢場史堤芬居里大演身手果然值得等到三點幾先嚟睇
事緣係呢位麗泉76號實在太多人mark
我九點幾上到去食沖涼食麵飲湯睇足球
原本係諗住12點睇完足球就入房女
結果係場波要互射十二嗎加埋呢條女連續三個mark單俾師兄mar咗
我就兩點鐘其實係一點十一先入得房
咁揼完就啱啱好出嚟睇法國對美國嘅奧運男仔決賽
咁就果然係值得等,雖然佢已經招呼咗三個師兄
真係無停手喎,九點返工就做嘢做到十點半
十點半第二個客就做到十二點
十二點做第三個客就做到一點半
女經理同我溝通過就話俾佢小息一陣食啲嘢飲杯嘢抖陣再做我
咁我梗係無問題啦,人嚟架你估機械咩
結果佢又係擎乾水再執正番少少又係好精神好醒神咁喺房等緊我
果然76號個樣都幾省鏡下眼仔碌碌塊面無baby fat
鼻細細嘴細細,又唔矮唔肥C波都幾玲瓏浮凸
年紀唔大約三十頭,9成廣東話即係陀北啦
咁好快就破冰我話我9點鐘已經到咗
睇咗場波食咗碗麵我話如果做你就隨時要1:45am
咁我話預咗成晚喺度睇奧運同足球所以照等
亦都有講我係慕名而來因為有朋友有師兄加埋經理都有推介你
咁佢都笑笑口好有禮貌回應,佢都唔貪心喎無話霸晒啲客
佢話同場都有其他姊妹,如果做唔到佢都可以做其他女仔
總好過以前有啲場有啲女仔踩同場其他女仔但又抬高唔到自己囉
呢啲就係禮貌識做人謙虛而唔係虛偽囉
76號果然係揼得唔錯都夠力,招呼都係做足嘢大路型
先嚟個全身掃搲慢慢地玩全身漫遊,自然係相當好Feel好快就硬加充血
乾身做背body再做正面body,kiss兩點加洗車底
個人覺得佢無偶像包伏喎,即係唔會擺款
唔係持住自己後生靚女就做嘢懶閒或者保守
每樣前戲都做到足,埋尾嚟個女上坐蓮就開始開波喇
同樣都係騎得掂喎,又真係相當玩得
老弟俾佢餵飽咗,手癮滿足晒,口癮又滿足晒
而家明晒啦就係了解晒點解呢個76號會咁受師兄歡迎囉

回復

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  11.56%

四星級會員

收費?
回復

升級  76.3%

二星會員

八舊有找
回復