查看: 729|回復: 3

[金碧泉] [長棍報告]【金碧泉】骨界Jace陳凱詠·38號

升級  73.83%

三星會員

可能就真係吃不到的葡萄是酸的
上星期六嚟個拉闊音樂會
主角係經典軟硬天師有嘉賓草蜢同陳奕迅
仲有佢哋合作無間的光仔同German張部長都有上台
不過一票難求就梗架啦
跟住我又見到容祖兒同軟硬影相有做現場觀眾
跟住就係成班叱吒903DJ幾乎全部都有去後台影相
咁佢哋關係密切林珊珊都喺度
仲有俞琤坐前排仲有蔡瀾喎
咁唔怪得咁難撲飛啦又淨係開得一場
感覺上好似係自己人攞晒啲飛
咁普通市民點有機會攞到飛
而我哋呢啲無得入場就只能零零碎碎睇網上片段當去咗睇咗
不過又咁如果係軟硬真fans就又可能係年齡揭露肯定都四章幾五條以上
我睇番啲片都係中年現場觀眾多嘅
斷估啲二十歲都未聽過軟硬天師老人院玩電話整古人節目啦
我就真係可以講細細個就聽軟硬天師節目
就連草蜢做嘉賓大家都話差唔多可以攞樂悠卡
咁我二十歲就第一次去揼骨
當時都覺得揼骨好似係好新鮮啦當然
而帶我去嘅師傅師兄都係三十幾歲
又俾我另一種感覺係到底揼骨係唔係有番咁上下年紀嘅男人先去嘅呢
咁揼揼下就揼咗超過二十年
到而家又見到啲後生仔二十歲去揼骨
咁真係一代傳一代囉
而家啲後生仔據聞話唔去機舖打機唔去卡啦OK唱歌唔去酒吧飲洒
但揼骨我就真係見成班後生仔喎
最近去金碧泉都係見到成班後生仔三個四四又三個四個維威喂咁去揼骨
真係令我諗番起二十年前嘅我囉
講番呢次揼骨喺金碧泉就食咗件索女
係38號呢位紅牌喎
咁食呢啲靚女就唔使吃不到的葡萄是酸的因為我食咗吖嘛
睇唔到show可以睇網上片睇咗當去咗
金碧泉呢個38號就唔係話睇咗報告就當試過
呢啲女梗係親身去感受下體驗下先得架啦
簡單講下呢位金碧泉38號
就係靚女後生高挑白淨走撈味感覺上又真係好似Jace陳凱詠咁喎
少少邪氣唔係斯文乖女味
頭髮微曲長長相當有女人味好似啲MK妹wet妹咁
果然係旺角場返工就自然有mk味
有條片係KB Calvin仔整古陳凱詠
睇陳凱詠又金毛又都係嘴串串對住班扮收陀地嘅古惑仔都處變不驚
金碧泉38號就正正係呢類女仔
仲要係38號係識揼又玩得rpp水準高波地厚波壓落嚟外加全身奶勻洗車底再嚟自動式嘅女上坐蓮
對住呢啲後生靚女又玩得嘅女仔自然係玩得盡興過癮
唔怪得呢間金碧泉咁多後生仔去揼骨囉
呢個38號當然係頭號小弟嘅選擇
聽啲後生仔講呢間仲有件新女98號
稍後就會去試下先

回復

1萬

18萬

管理員

通告:全新積分攻略·首發報告獎勵 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  1.11%

二星會員

好似陳凱詠咁正。一定要試下。
回復

升級  43.33%

一星會員

要幾錢落樓啊 師兄
回復