查看: 757|回復: 1

[鴻 星] [不是校花報告]【鴻星】新到陀地妹·阿Wing_717號

升級  84.92%

四星級會員

火辣新到陀地妹·阿Wing_717號

呢輪睇奧運就除咗睇比賽,,,就一定學到好多體育知識
跟住就搞到個個都好熱血去投入買乒乓波拍...又或者去游水
個個都變晒專家咁..其中一句就係啲術語就係有乜嘢係威水過攞一面奧運牌???
就係攞第二面囉,,好似我哋張家朗衛冕到金牌
全紅嬋就仲勁咁年輕都係衛冕
攞同一項目第二面金牌喎
咁揼骨有乜係最威水,,咁梗係食到好嘢啦
可以喺呢度勝利11同朋友吹水飲酒嗰陣分享下
而有乜係比食到好嘢更加威水呢
就係食到好嘢嘅頭啖湯囉
我就唔識乜字所以都係抄師兄少少形容詞
就係識人好過識字,,識啲場中人桑拿經理就梗係有著數啦
擒日收到電話同訊息,,其實應該係先收到訊息
來自呢間佐敦鴻星一個經理訊息佢話明天即係今日星期三有件新返陀地高妹新做阿Wing係717號
今日星期三第一日返,,問我有無興趣,,有就講時間今日星期三幾點可以到,,等佢安排
咁我就打電話作實啦,,我話ok呀星期三全日都得閒,,成個下畫都ok呀
但對方又補充返句,,女仔可能返12:00-12;30
如果阿Wing未到就可能稍等一陣,,萬一未返到咁都無問題吖
鴻星都有其他女可以做
咁我就如常12:05已經準時到咗,,咁我就換衫沖涼啦
經理就專登行過嚟話阿Wing已經返咗
咁我就歎番慢版喇,,,慢慢沖涼唔心急,,沖乾淨啲無汗味仲好啦
幾乎我想梳埋頭扮靚仔啲先入房添
咁就係咁易飲杯暖茶濕下口就入房

官方形容:阿Wing係717號,,陀地妹,,新做,,新入行,,高妹,,斯文樣,,中波,,揼骨稍生手不過都揼得夠力,,歡迎調教,,招呼由於係未有客做過佢,,未有評價

喂,,,咁先正吖,,未有客做過,,,我呢次就真係人生解鎖
今朝出門口睇手機話明天8月8日係王菲,張雨綺生日
我就今日8月7日人生成就解鎖,,做到一個骨妹嘅人生第一個客,,食咗佢頭啖湯揼廿幾年骨都係第一次咋

囡囡:鴻星717號阿Wing
相頭:斯文眼大大,,清秀型,,妝唔濃,,咁又未至於文青咁,,但都係斯文乖乖款,,中長度髮型,,無假眼睫毛,,下巴微尖唔厚粉果然青春無敵
身材:高高哋都有一米六幾,,中至中上波路腿自然就長長
態度:經理同阿Wing講咗聲話我係熟客,,叫我哋慢慢享受喎,,阿Wing就同我解甲,,我就抽抽水,,溫柔對新女就梗架啦,,無謂嚇親囡囡,,發覺佢都波彈手幾好手感,,腳又滑,,,樣又掂高質貨喎
揼骨:同我蓋毛巾,,按按揼揼摙摙,,都係有心機有力,,技術中等,,當然就有進步空間
招呼:咁又調情功夫唔錯喎,,都識玩掃股偷桃兜底炒蛋呢啲動作,,又幾嫻熟入肉喎,,未至於白紙一張,,我唔使點幻想諗下其他靚女明星,,,淨係歎阿Wing呢種舒服手勢已經令我細佬硬晒軚,,轉過嚟,,阿Wing喺我面前解甲解除埋最後防線,,一對中上型咪咪呈現喺我面前,,罅深厚肉淺暈淺堤,,,果然係新人新女囉,,送咗陣波餅,,再同上錫下上邊啜啜下邊,,,再嚟就係洗車底,,蓋上戰衣就試下我男人兵器嘅味道,,呢啲嘢唔使揼骨師傅教,,,平時佢都有同男朋友玩過啦,,呢招高喎,,,阿Wing都演繹得好掂,,,對住佢我就真係有少少回春又係有初戀味,,佢都有少少面露怕醜面紅紅呢度正吖嘛,,,果然係頭啖湯滋味囉,,最後阿Wing仲主動坐咗上嚟騎下磨下咁,,,咁樣就展開咗一場漫長戰役,,,有浪漫又有激情,,,真係一試難忘囉...仲要係天然出水...咁我當然都有捽捽碟,,我好溫柔對佢囉,,,阿Wing佢都係乜都迎合晒我...

完事細心清潔,,,出去小休就再返入房大家再互相摸手摸腳咁囉,,已經有種即場想嚟多次揼多一set,,不過佢之後已經俾其他師兄mark晒,,而家三點幾佢應該係做緊佢人生第二個客了,,,我而家喺公司出呢個報告諗番起頭先阿Wing我都硬硬哋囉,,:lol

結論係呢啲新女一定要返食,,,,仲要係本地陀地妹正宗100%喎,,,唔係陀北喎

回復

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復