查看: 4079|回復: 12

[金來閣] [aesopn74125]【金來閣】啜完奶奶食·蘋果

升級  4.07%

二星會員

[aesopn74125]【金來閣】啜完奶奶食·蘋果
http://sn11.cc/thread-2248593-1-2.html

第一眼望見蘋果,屬文靜少婦型,長髮T卹牛仔裙,天然素顏順眼, 樸素不帶點風塵味,身高165cm左右,胸前兩包米斤兩十足, 腿型幾靚,應該幾好玩~脫了衣服,她連內衣褲都係咁清純。

鴛鴦浴做前戲,蘋果塗滿梘液,重後調戲 細佬,對真波夠大又軟,溫柔有節奏做body特別有Feel,我亦唔執輸車車,幫返佢洗雞雞磨pat pat,之後囡囡用口,教訓弟弟一輪,搞到弟弟,非常憤怒渾身火熱。

上床繼續享受畀佢折磨,她即時請我食奶奶,兩個好快就~又搞上咗,欖埋一舊互咀超有情人感覺,搞到佢㷫烚烚,她忍唔住幫我過膠,擒我玩騎馬仔,背向騎乘坐落,佔據弟弟達陣入晒,期間蘋果轉咗兩個, 表演背騎體位坐姿,先打樁、轉位扭動、再跪搖晃,我同細佬都大開眼界,過足癮~情緒高漲,囡囡個樣越騎越興奮,驚忍唔住畀佢玩爆,我捉住佢反轉,抬高她屁股,較好狗仔式炮台,籮柚又靚~成個大蘋果,迷人彈手質感不知幾爽,佢隧道裏~水浸濕滑暢順,一插入我就high晒,望住碌鳩洞口,慢慢咁一出一入,推咗分零鐘搞掂爽嗮~她問我做乜停咗喺度,話我碌嘢仲係好硬,唔制好舒服想要,可唔可以繼續?見佢咁可憐,我唯有幫得就幫, 出盡全力,揸住屁股兩舊肉係咁搓,瘋狂頂插到最入,盡量滿足佢慾望,囡囡叫叫下忽然大嗌一聲噢喔~隻雞雞收縮夾住細佬,實一實唔放,激情過後,我冇即時抽身離開,慢慢撫摸她,揸主隻奶不離手,等她平復落嚟,夠鐘幫我細心清潔。

囡囡個樣,冷艷斯文,我估唔到佢咁大食,又放蕩,女人40如狼似虎之年,可能佢新做 兼職 少搞嘢, 架撐靚反應真實,入房斯文,除衫就喉擒。

註:aesopn74125-來閣/金帝/金鑽/春秋/浪漫/多港
Superadmin

回復

升級  24.44%

二星會員

This apple seems nice.
回復

升級  33.33%

一星會員

似吳倩蓮苦情臉
回復

升級  0%

二星會員

你啲描述有少少小說Feel
蘋果第一日返工我做過.係正嘅
回復

升級  4.07%

二星會員

ty3589 發表於 2024-8-5 17:59
似吳倩蓮苦情臉

囡囡係有心事!同佢玩有講有笑
回復

升級  76.67%

一星會員

呢粒蘋果已經食過多次 ,靚師奶仔外表較Cool 其實外冷內熱,高165 走肥長腿皮膚滑溜,軟熟C波 毛髮修剪妹妹形狀漂亮  ,服務雖一般但撻著佢熱情奔放非常狂野,反應真實呻吟悅耳,妹妹緊窄多水,欲求不滿,每次都砌到佢高潮迭起大滿足而歸[呲牙]
回復

升級  2.22%

二星會員

蘋果波靚妹妹又靚  插入就想爆
回復

升級  8.77%

5萬

1萬

金卡會員

多謝aesopn74125哥哥支持[蘋果精彩報告]
【金來閣】信箱2024~*信箱·請按這裡
【金來閣】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【金來閣】指壓報告~*報告·請按這裡
【金來閣】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2391 9122 / 電話: 2428 0399
預約熱線:手提: 5129 4261
回復

升級  76.67%

一星會員

佢好似我女上司,平時惡死睖瞪,宜家俾我砌到又姣又淫蕩個樣,砌到佢幾次高潮成身軟晒向我求饒,真係乜仇都報曬😝
回復

升級  51.11%

二星會員

今日試咗 同報告描述差唔多 大波手感好 有腰有蘿 皮膚白滑 幾熱情
回復

升級  4.07%

二星會員

Kungfu1357 發表於 2024-8-13 00:45
佢好似我女上司,平時惡死睖瞪,宜家俾我砌到又姣又淫蕩個樣,砌到佢幾次高潮成身軟晒向我求饒,真係乜仇都報 ...

外表兇惡!內裏飢渴
回復

升級  76.67%

一星會員

aesopn74125 發表於 2024-8-20 18:15
外表兇惡!內裏飢渴

確實如此 每次見到我第一時間攬實大車特車 佢好鍾意我砌佢D西水多到流落大肶 hi到佢虛脫頂唔順唔叫停唔比我繼續吊 佢好想要時可以砌足2part 可惜搵佢多次自己都未能完成任務
回復

升級  12.96%

二星會員

運動型健康靚婦,八字胸型,大粒奶頭,較深色
回復