查看: 748|回復: 1

[飛 翔] [野猴報告]【飛翔】骨版江旻憓林志玲·72號

升級  2.4%

四星級會員

香港人就梗係唔善忘,,上次3年前東京奧運又係張家朗攞金牌
結果無綫嗰位聽都未聽過嘅女主持或者叫女記者陳約臨
而家都無晒聲氣失咗蹤,,真係想搵下方東昇尋人記或者猜猜我是誰搵番佢出嚟
三年前東京奧運張家朗攞金牌佢喺度尖叫
連自己係乜身份係記者要問問題都唔記得
結果就俾馬啟仁寸爆話呢位記者好似好激動喎
就算佢事後道歉都無用
所以當今屆張家朗又攞金牌衛冕咗又有人諗番起陳約臨
真係無改錯名臨時約定嘅記者喎
呢啲咪躺著也中鎗囉,,所以尤其係而家網上年代乜都有記低印記
好似呢類骨友討論區就真係超正囉
好嘅骨妹我哋簡評下俾個like佢讚兩句
差嘅就又係講兩句希望佢公司或者佢自己都留意到
正所謂有則改之無則加勉,,好要讚,,有缺點就從中改善
呢度呢個網就有晒喺度,,其實我都知有啲女係會睇番自己工作表現
所以就算香港人同骨友萬一真係變咗善忘,,包括埋啲女
見番自己嘅報告都會汲取下有乜改善地方,,好嘅地方當然就要keep住嗰個水準啦;P;P;P;P;P;P;P;P;P
講番呢件佐敦飛翔72號就真係要讚讚,,N
外型就梗係sharp醒,,
好樣又好波仲要係高瘦型,,而家好多人將我哋女仔金牌江旻憓同台灣女神林志玲相比
都係高瘦靚女樣,,仲要係甜聲甜樣喎
咁我就梗係鍾意呢類長腿高瘦型有靚波靚樣加美腿嘅bg啦
所以呢個飛翔72號就完全啱晒我
加埋個斯文靚女樣就正正係沉船女仔囉
我就少少沉船佢就同船都相若就係在水中
因為佢都係易濕之女仲要係天然濕喎
喺佢揼完骨推完油踩完背再加rpp呢啲動作後
我就當然鬆咗rpp後就硬咗啦而當72號同我波地推送再演奏後
就到我啲手指好自動咁去咗一個位探險喎
咁就不得了喇原來已經天然濕咗;P;P;P
又真係玩前戲佢係耍家ok嘅仲要係自動搞濕自己
咁我都係輕輕探險已經佢天然自動濕晒囉
演奏完就女上咁我面對呢個靚女加長腿又滑又好波都獸性大發
乜都玩齊乜姿勢都用下玩下咁
無喇無喇,,心動又心郁真係有啲沉船囉;P;P;P
八舊有找食到呢種女抵到爆

You will never walk alone. Liverpool is the best.
回復

1萬

18萬

管理員

通告:全新積分攻略·首發報告獎勵 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復