查看: 3984|回復: 10

[雲 來] [69bb報告]【雲來】正宗出水芙蓉·洋洋

升級  7.04%

二星會員

[69bb報告]【雲來】正宗出水芙蓉·洋洋
http://sn11.cc/thread-2248582-1-1.html

經朋友介紹雲來有個潮水女王服務極好,又靚女,極之好玩。就日日留意住洋洋幾時返工。見好耐都冇上鐘問朋友係咪真係有呢個人,留左好耐終於見到洋洋上鐘即刻打電話預約,去到等左十分鐘左右囡囡就到。一入到見到洋洋著件大露背小背心皮膚又白又細滑⋯一解甲露出迷人既粉紅色乳頭加小乳暈。立即急不及代入去沖涼房,洋洋既侍浴方式真係一流,佢啜我既雙乳力度有淺有力又吸啜,有觸電嘅感覺,里魚嘴水簫又夠深喉,仲有前所味試過既水中獨龍。除咗用嘴啜用條脷插隻眼仲會用牙齒刮你隻眼仔。仲會用條脷舔你隻腳舔到癢癢的,但都好舒服。出到去乾身上床,繼續吹簫吹得好認真。我就開始進入人生另一個大階段。用西水洗頭洗面刷牙加沖涼,首先洋洋好大方打開佢只粉色靚鮑係問佢我係咪好想奶佢,又用對腳夾住細佬話要腳交。用咗捽佢粉豆豆幾下,佢嘅閪水猶如楊枝甘露灑在我面上。我繼續捽洋洋嘅豆豆佢既閪水至少短時間內噴咗10幾次,噴到成個口成個面同啲頭髮全部滴晒水,洋洋話好好味叫我飲埋佢。佢話我玩到佢好嗨,叫我入正提。幫我上套,係抽插既過程猶如地獄又折返人間,噴水完全冇停過 ,猶如黃河泛濫一發不可收拾。整個過程足足噴咗至少30次以上。又唔邊做個邊用只腳踩我塊面、有插只充滿閪水既手指入我個口俾我啜,玩到成張床毛巾塊鏡滴晒水,到響咗一次鐘嘅時候知道要開始發力了,到第二次響中剛剛好成功交功課,交完功課,洋洋下邊又開香檳恭迎我噴到我一臉都係。再同我事後簫。沖洗完。我話下次入沖涼房唔使幫我過水直接用佢閪水嚟幫我沖涼洗頭就可以了。服務指數極高必定介紹朋友加返食。

註:69bb報告-雲來/鳳城/金田
Superadmin

回復

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  2.59%

二星會員

插到就出野果下,佢妹妹d水再谷出嚟好似想推細佬出去咁,同時間收音機介入唔准走,兩邊鬥迫果下超hyper😎😎😎
回復

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告,多謝支持
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008
回復

升級  80%

一星會員

好似玩🉐️好癲,囡囡幾歲?
回復

升級  7.04%

二星會員

楊帆遠征 發表於 2024-8-5 21:40
好似玩🉐️好癲,囡囡幾歲?

3尾4頭
回復

升級  80%

一星會員

69bb 發表於 2024-8-6 22:50
3尾4頭

要試試,請問顏值多少?
回復

升級  2.59%

二星會員

楊帆遠征 發表於 2024-8-7 09:13
要試試,請問顏值多少?

有少少鍾麗緹果種氣質
回復

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008
回復

升級  66.67%

一星會員

身材如何?
回復

升級  46.67%

一星會員

睇完報告又想再次返食
回復