查看: 4880|回復: 7

[雲 來] [Diubouli報告]【雲來】享受型少婦·GiGi

升級  40.74%

二星會員

[Diubouli報告]【雲來】享受型少婦·GiGi
http://sn11.cc/thread-2248562-1-2.html

雲來 GiGi

呢個囡囡都留意咗好耐,啲報告都有唔少好評,今日終於試到。

囡囡入到嚟,滿面笑容,短髮大眼,中等身材,都幾高下,簡單介紹後,囡囡主動幫我除衫掛衫,然後先自己除,相當有家教,囡囡波波都算大,應該有C,中雲中的,有些微腩肉,皮膚算白,輕輕攬攬淺車幾下,囡囡露出一副陶醉嘅樣,都幾吸引,跟住拖手入去沖涼。

沖涼都算仔細,有漱口水提供,前後BM都算舒服,我一路揸佢波波同佢大車,然後又啜佢粒的,囡囡都好配合,跟住囡囡幫我吹簫,一路吹一路向上望,眼神極之挑逗。乾身上床做背,囡囡先用手指掃背,跟住再用波波漫遊,然後用嘴吸啜,好溫柔好舒服,冇主動毒龍,我亦都冇特別要求,跟住轉身,囡囡先同我大車,然後錫兩點,跟住就吹奏,囡囡應該做咗唔係好耐,有些微齒感,提提佢就好啲,技術有待改善,但算好俾心機,最正嘅係佢一路幫你吹一路微微笑咁望住你,感覺到佢都好享受,小鋼炮好快就俾佢吹到硬晒,頂唔順,就叫佢上套,然後叫囡囡坐上嚟,周感唔錯,囡囡好落力,又Un又磨,然後又同我大車,加上銷魂嘅眼神,越睇越興奮,跟住我捉住佢pat pat,小鋼炮不停向上頂,囡囡啲呻吟聲越來越大,又話好舒服,叫我唔好停,上插咗百幾二百下,囡囡攤咗喺我身上邊喘氣,我同佢車多陣就轉返男上,囡囡M腳配合,俾我插得更入,仲叫我大力啲,於是我一路車佢,一路揸波,繼續強力抽插,鋤多幾分鐘就射晒俾佢,今次調返轉我攤咗佢身上面,囡囡攬住我繼續同我車,唔俾弟弟出嚟住,感覺到佢都好享受做愛,過咗成分鐘佢先俾我弟弟出嚟,囡囡幫我清理嘅時候已經響鐘,然後佢話歡樂嘅時光過得特別快,我就話我好同意佢嘅講法,跟住又拖住手去沖涼。臨走再攬攬車車,囡囡話我搞到佢好high,叫我快啲搵佢搞多次。

總括嚟講,囡囡樣子順眼,有迷人眼神,身材勻稱,真C波,享受性愛,反應真實。

註:Diubouli報告-雲來/鳳城/三川/太子/金田/多港/春秋
Superadmin

回復

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告,多謝支持
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008
回復

升級  33.33%

一星會員

好似幾好,大概乜年紀
回復

升級  43.33%

一星會員

大家都享受就完美啦
回復

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008
回復

升級  40.74%

二星會員

Rarky 發表於 2024-8-4 14:13
好似幾好,大概乜年紀

我覺得係三中至尾
回復

升級  40.74%

二星會員

感覺係唔錯嘅
回復