查看: 3718|回復: 8

[金多港] 首發:[freek709394]【金多港】初試·51號 (新人帖)

升級  80%

一星會員

首發:[freek709394]【金多港】初試·51號 (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2248497-1-2.html

51號:new【新女2024】初做環保.細粒走肥有揸手.樣貌娟好.服務殷勤.歡迎師兄蒞臨調教 (09:00-06:00)

呢個號碼都見左一排,但完全冇人出報告,因為好奇及想試新野的關係,膽粗粗約咗十二點見。
準時到達,鐘房安排左我入房等,等咗大概五分鐘,聽到有個好似上咗年紀嘅老女人聲,在我門外面講嘢,心諗,唔通51 跟number係五十路,我冇戀母情意結,今次奶野,好彩佢入咗隔離房。

再等多幾分鐘之後,51敲門,樣貌順眼人妻樣,我估佢35至40歲,身高163至165左右,走肥,不確定係唔係中超B至C波,廣東話交流。
大家除衫入浴室沖涼,沖得幾仔細,水簫舒服,有用股磨棍,我揸實細佬乘機入咗兩三下陰道口同佢陰道做按摩。
沖完涼上床,SkIP毒龍,51都係公式化果d吻頸,乳頭,大脾,大腿,春袋,肉棒,整體十分舒服,佢口水都幾多成條J都係佢口水,我鍾意成條J都係口水嗰種感覺所以51對我來講的確吹得我好撚舒服。冇計時間我估大概含咗十分鐘左右,就叫佢開波。
一開始女上,暖立立,周感ok好舒服,女上我估冇兩分鐘,小弟不才已有少少射意,為了不做早泄男所以抽出我做主動,拖慢節奏小車51同啜下佢對波,等細佬回下氣適應冷靜一下,轉狗仔後入,慢慢抽插細佬愈來愈硬,之後適應左冇左果種射意就開始加強速度,我插得愈快51叫得愈大聲,佢身體都順住我郁動,果種舒服同征服滿足感 難以用筆墨形容。
最後階段,轉男上,一路車住51一路狂插,一星期存貨全部比晒51,睇住D精由陰道流出來,當日是細佬滿足又愉快的一天。
51 呢個號碼,我會返食及向其他人推介。

簡單講下評分(1-5分)
樣貌:3.5分 難聽D形容北姑樣,或者叫大陸女人樣
年紀:3.5分 35至40左右,有歲月痕跡
身材:3.9分 一定係細粒走肥,對波揸上手好似少少硬我非驗胸專家我估中超
服務:4.0分 我自己skip 毒龍同冇要求69所以唔知有冇,但有車有環插有周感又投入 仲要早餐$390 真係超值

內容有錯或者覺得我作野不妨指正,大家討論一下,希望大家都可以食到好野,少D中伏

註:freek709394-多港/金豐/雲來/翡翠
Superadmin

回復

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  46.67%

一星會員

好似幾正,要試試
回復

升級  8.17%

三星會員

寫得好好,等緊你出其他新號碼號開箱文
回復

升級  24.44%

二星會員

Thanks for no dom report.
回復

升級  8.17%

三星會員

仲有61,62,66,71啲描述差唔多。師兄快試出報告
回復

升級  0.08%

三星會員

中出嗎?師兄
回復

升級  80%

一星會員

當然啦,環保女仲用套做 點出到真實用家報告