查看: 731|回復: 3

[金濤閣] [飛劍報告]【金濤閣】偷桃能手·99號

升級  60.92%

三星會員

香港近幾年被稱為大都會,亦係大刀會,下下都變肉類分割員
法國就被叫做浪漫之都,但係小偷呢樣嘢周街都有,朋友都試過喺度中招
偷荷包手機,連埋意大利都係小偷樂園,都唔明呢啲發達先進國家城市都有咁多小偷
啱啱呢個而家仲舉行緊嘅巴黎奧運,就連巴西白比利前國腳薛高都俾人偷咗成50萬歐元嘢
又錶又荷包,都幾慘豬豬,我哋香港就無咁多嘢
你話周街眼仔閉路電視無私隱都好,喺電話亭街邊樹底同條女又攬又伸手入去都好
係會俾人影到呀,不過都好過當街俾人偷嘢,以前揼骨尤其係深水埗區都聽過啲locker手腳唔乾淨,其他區就從未聽過
再加埋而家好多師兄好多場都會預備埋袋仔,一個好似筆袋嘅嘢一次過拎晒手機荷包鎖匙,連去洗手間都可以隨身拎埋
所以又未聽過未遇過喺骨場俾人偷嘢喎,加埋而家啲locker都無以前啲locker咁手腳唔乾淨啦
咁有啲嘢俾骨妹偷下又無妨喎,而且係必需嘅就係骨妹偷桃偷心
呢輪就食咗件好嘢,係金濤閣99號,話佢偷心就佢個樣好掂
係嗰種斯文人妻味鄰家少婦味,但又係中女喎
新婚後生女樣幾順得人又有少少純味
仲要係身形靚S身形波凸籮挺幼長腿走肥腩,當然就係無粗手臂同象腿
呢種女擺明就係張學友首歌國語94-95年左右首歌叫偷心
金濤閣99號就係呢種隨時勽走我哋個心會玩到沉船嗰種
揼功又掂,中力揼勻全身,到招呼就梗係玩全身rpp啦
唔少得就係偷桃搲股間中玩下突襲間中就明刀明槍嚟料
好快就搞到我老二處於作戰硬晒軚大鋼炮,咁99號拍拍我叫我轉過嚟
佢見我硬成咁,我又見到佢個滿足微笑樣,大家都笑晒口咁囉
咁都未夠喎,仲有波餅大放送,仲有舔舐吮啜全身咁囉
洗底錫蓮演唱呢啲又係唔少得,輕易考個中型車牌我同99號就好順理成章咁二合為一
我係同佢好合拍99號係好了解晒我想點咁,自動波嚟個女上一大輪之後
就輪到我接力,玩下狗仔玩下後推玩下側入半邊
99號又好波又好樣落力咁玩招呼前戲加埋又有得車
無乜理由唔返食啦,俾佢偷心偷桃又有咩所謂喎

回復

升級  33.33%

一星會員

師兄請問佢會唔會浪起你個大髀做偷桃?
回復

升級  60.92%

三星會員

kkdayly 發表於 2024-7-31 11:36
師兄請問佢會唔會浪起你個大髀做偷桃?

有...佢呢part啲手勢好掂
回復

升級  33.33%

一星會員

飛劍 發表於 2024-7-31 18:46
有...佢呢part啲手勢好掂

哇,甘就正啊,好耐未試過甘嘅服務了
回復