查看: 4464|回復: 5

[怡春苑] [一品煲報告]【怡春苑】世一人間胸器·美娜

升級  0.2%

四星級會員

[一品煲報告]【怡春苑】世一人間胸器·美娜
http://sn11.cc/thread-2248474-1-1.html

玩左指壓咁多年,都揸過唔少波波,大中細平,真真假假,各種cup數形狀,都有d體驗,但真正美乳的確難求,今次試咗新女美娜真係超級無敵世界波,好好玩,好難忘。今次美娜完美示範咩叫做瘦底大波,廟細燈籠大,先講年紀目測三中左右,嬌小身材白滑走肥,長直金髮面尖尖笑容都好迷人,加上最吸晴既背薄但大波,完全不合比例既36E大木瓜配上薄薄的白滑肉背上,完美呈現人間絕美的胸器。再加上美娜有份量的波波非常堅廷有彈性,完全唔係八字大波淋波,揸上手手感極佳,非常治癒,加上大LIN大暈極度敏感,好一對人間美乳就在眼前,淨係玩波都已經值回票價。

除此之外,美娜既服務都非常到位,必食招式一定係前後波推同埋夾腸仔,5寸事業線可以完全包實巨龍,再俾佢上下夾實搖動,呢招各位師兄要小心好易會爆。加上美娜其他服務都樣樣有,咁靚女就連口爆同埋事後簫都可以提供,69奶鮑魚更加唔係問題,最正係美娜都好順得人,如果俾佢對大波波唔小心夾到走火,佢都會好唔好意思,所以如果師兄仲有心有力有時間的話,佢都可以俾大家再來一Q補中,但當然如果唔夠時間,最好就係要加鐘,或者一早已BOOK雙鐘最實際。今次我冇加鐘,忍住冇俾佢夾爆,堅持入洞鮑窄周感好,多水多汁男上插住玩波,再轉女上又係插住玩波,視覺觸覺都一級,最後順勢派彩。總結美娜只玩佢對世一大波都已經冇投訴,加上服務仲咁全面,真係好快又會變成秒FULL紅牌,要食趁早。

(報告屬個人主觀感受,純粹分享不喜勿插)

註:一品煲報告-怡春
Superadmin

回復

升級  1.48%

二星會員

美娜人間胸器 服務都非常到位 咁要去試吓
回復

升級  33.33%

一星會員

正喎😎
回復

升級  43.33%