查看: 758|回復: 3

[金碧泉] [只愛阿嬌報告]【金碧泉】新女甜到漏·98號

升級  53.33%

三星會員

見有新女..打個電話去金碧泉預約好時間
準時到..人物係98號..有好評自然唔少得我去試菜
到咗現場..沖涼..由於早成15分鐘左右
就入濕蒸房焗下先囉..呢次話打唔成風落三日雨不過就風打唔成雨又唔大
不過兩個颱風都吹唔到香港..咁梗係要讚讚香港力量李氏力牆又再產生威力
個人就唔太鍾意打風..就算有所謂風球假期但啲嘢咪又係累積喺度
喺屋企又要做風球過後咪又係繼續做番夠本
所以寧願每日做好過堆埋一次過做囉..不過就風打唔成日日都35度
暑熱警告加酷熱天氣警告..奶路臣街地鐵站出行過豉油街金碧泉都已經流晒汗
不過濕蒸房嗰種熱又唔同..蒸氣房嗰種係享受..再事後嚟多個暖水淋身
簡直舒服爽爆..好喇抹完身就飲支力多就入房
98號已經舖好床..擎乾水等我..佢身體係有啲香味
係沐浴露的氣味..應該就係啱啱服侍完另一位師兄咁佢就沖沖身先做我囉
見佢個樣都真係幾sharp醒喎幾靚女又後生
都似係95後嘅女仔..未夠三章嘢都真係後生靚女
少少姣對眼大大水汪汪夠大..鼻細嘴都細下巴微尖
係美人囉胚子囉..中超中波..都唔係太矮...雖然我就鍾意嬌小啲嘅女
不過金碧泉呢位98號佳麗由於樣靚後生..即使係高過我咁我都接受喎見到佢對眼佢嗰種眼神真係好有挑逗性囉..有電力
揼功中上..新女佢算識揼..亦都揼得幾好兼好有心機
到下半場展開..我呢一刻竟然係有種心跳期侍
因為都有一段時間無做過新女..唔係話新女少而係實在好多舊相好所以一直少試新女
咁難得有新女雖然佢已經係幾日貨仔..但都忐忑好期侍囉
結果係無令我失望...98號rpp係超級高水準..每個位都慢慢掃搲抓揉搓撩
都係同一雙手但98用嘅招數都多..啲手指左轉右轉打圈
全身都打掃得乾乾淨淨一塵不染..對我股股籮籮菊花園加蛋蛋實在照顧周到
再移前玩偷桃..手勢舒服到都幾攞命咁爽
返個身嚟我自然都知道我老二俾佢輕易輕鬆搞硬咗
豎起立敬晒禮..用嘴仔做第二浪攻勢...由上至下..
有玩埋輕淺獨龍添..再托高我對腳徹底地清潔我車箱底部
又係痕到幾攞命咁爽...超刺激..舌頭真係好似九巴司機扭軚盤咁左轉右轉
循環不息德環不斷地舌頭旋轉..跟住就正式出道開演唱會
由細啖到大大啖咁唱歌仔..呢下都開始有啲投降
俾一個新女食住晒個勢咁俾佢帶住嚟玩
咁我一個翻身就壓住佢嚟考車牌..順利考到中車喎
再捽碟好快見水..對白長大髀又真係好滑囉
隨即嚟個男上...轉女上..轉狗仔...轉側入
再回復男上車住嚟出嘢
好賺喎新女已經咁識玩又好招呼又好波又有得車
家用唔使八舊食到呢種女梗係穩贏賺凸啦

回復

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  22.59%

二星會員

不愛中超
回復

升級  53.33%

三星會員

咁佢對嘢都靚波..食得過

回復