查看: 4405|回復: 43

[話 題] 話題:把剃陰毛當作為做愛前戲

升級  7.04%

二星會員

平時幫我打飛機果位技師妙妙連續放了幾個月假。早幾日佢一早發訊息來話已回港了。將會到新工作室開工
問我先去一轉參觀下嗎。結尾還問我可以幫佢徹底剃一次陰毛?

我一聽到剃毛即時扯旗答應話一陣就到。上到新架步好光猛。地方都幾大 。我問有姐妹在?妙妙話未開始
做生意的。所以一個人都冇。你一陣叫到幾大聲不用怕。但我心諗冇姐妹觀戰其實有小小失望囉。都未講完妙妙話做左緊要事先。我聽見即時除衫去沖涼。但妙妙即時話唔係沖涼啊。是剃西毛囉。我即時O嘴原來佢比我還要緊火。

今次到佢除晒衫褲坐上床擺出M腿來要我為佢服務剃毛。因為佢幾個月冇剃過毛所以已經打回原形了。D毛長到可以遮晒隻西。又黑又攣睇見真心唔會扯旗。妙妙話好唔習慣下面雜草叢生所以專登叫我預早幫佢修剪一番

開始剃毛。照舊一大它潤膚膏搽勻成隻西先。但由於太多毛加埋D膏畫面認真核突的。正常剃毛程序是應該先用剪刀剪短修好形狀才用刮刀剃的。但現場冇剪刀✂️我同妙妙講那好難保留毛既形狀。唯有一邊剃一邊就。妙突然話如果留唔到形狀那就剃晒佢啦。我聽罷即時點點頭境勢剃。不出的15分鐘妙妙就已經成為了白虎。佢好仔細地檢查是否光滑後我們就一齊去沖涼。妙跟我全身塗滿皂液用細佬妹不斷磨來磨去。差少少就入埋。返到房我再幫妙妙塗上大量潤膚膏。再加上燈光照射。妙既身體反晒油光般。由其隻白切雞油膩膩發晒光一樣。我即時忍唔住用龜頭磨上。一邊磨感覺到隻白切雞開始出水。妙妙話原來我都出晒水。妙話原來自己冇晒毛都好好睇。佢話剃晒毛磨起來還敏感無比。佢笑住觀察住我磨在佢陰戶上每次龜頭脹大抽搐下都會滲出透明液絲來。感覺好滑稽可愛。我問那不如把這畫面影下來啦。佢點頭答應我就攞起手機狂影。

一路影一路磨我就一路標水 。無意中佢個光滑既三角位都給我塗滿了透明液開始起絲。妙妙好欣賞這畫面時我就乘機偷襲舐落去。光滑既冇毛西口感一流。再加埋自己標出來既水咸咸甜甜般幾好味。舐舐下妙妙突然夾實我頭話頂唔順了。可以快啲屌我個冇毛西嗎?我聽罷即時站起來擺出一個要進入既姿勢。但個龜頭唔爭氣。

一起身既時成它液絲流出。妙妙即時舉起腳趾來玩弄我紅紅龜頭來拉絲。後及讓用腳趾伸進我臉上要我舐佢腳趾
我伸出脷來她就用腳板不斷磨在我脷上。明顯佢好享受被人舐腳既感覺。

一邊相妙妙正享受我舐佢腳板底綴腳趾既時候。我決定來個反攻。我在冇預警下一野就屌左入隻白切雞裡面。因為大家都濕潤極致狀態。我係一插到底。我清楚見到妙妙個被襲表情控好搞笑。佢回回神後就要我命令我要大大力屌佢。我大力撞左佢幾下後再細細聲哄埋佢耳邊講。我冇套入左你喎。是要繼續大力屌嗎?佢望一望我哋細佬妹緊緊地交合住就點點頭。佢話好耐冇試過屌得咁舒服。再搖住下身來示意我要繼續屌。我哋慢搖起來。,

我們可以好細致地感受到大家既性器糾纏又跌滑既感覺。我都一邊搖一邊就望住細佬妹緊緻貼住既畫面。今次輪到妙妙話要影底佢囉。我好配合佢擺出唔同抽出插入既角度來拍攝。妙妙話從手機屏幕上睇到自己個西比條冇毛撚屌好刺激。佢話屏幕中睇到自己隻西冇晒毛合感覺好陌生。就好似睇緊一對未成年小情侶做愛。但現實正正又比條冇毛撚插住感覺好實在好舒服。

妙妙一手渣自己波正好享受比人屌緊時候 。我再起佢腳舐落去。妙妙話唔好停要大大力綴佢腳趾。我搬起佢一隻腳綴佢腳趾。下面就用條冇毛撚不斷撞擊佢隻冇毛西。每下撞擊都清楚聽到啪啪聲。這撞肉聲不是大髀互撞的聲音。這清脆既啪啪聲係我們性器官撞擊出嚟既聲音。如果是但一方有毛都不可能撞出聲響來的。正好我地大家都冇晒毛。每下激烈抽插才可撞出啪啪聲。妙妙捉實我十指緊扣,我們雙眼對望佢眼神就好似不斷同我打氣加油。我同妙講接近要射。我話會抽出來射的佢再點點頭示意OK。我衝刺多幾十秒就抽了出來在妙妙冇毛既三角位上射出了。射到佢成肚成隻西都係精。妙妙就即時用手壓我龜頭在佢白切雞上挘。佢每挘一下我就推一下,挘到咁上下佢就加快速度集中挘龜頭位。好快我就忍唔住在佢肚上瀨尿出來。我冇晒氣了攤在妙妙身上。感覺到
自己下面還在滲漏中。過了幾分鐘才回氣過來起身 。這時妙妙取笑射我弟弟已經軟了。但個龜頭還紅得腫脹中。

應該幾日不用打飛機啦。而我就笑番妙妙你塊唇都比我屌腫左啦反晒出嚟揈揈下。哈佢竟然彎腰來睇還說係喎。
現在冇晒D毛真係好清楚睇到比你屌到反晒唇喎

用剃毛來作做愛前戲。完事後大家取笑下大家互相濕漉漉沾滿精液既性器原來都幾好玩的。

回復

升級  70%

一星會員

VIP會員2022

師兄介紹的是新場嗎?什麼場?在那裡?可否P. M.
回復

升級  7.04%

二星會員

林偉強 發表於 2024-7-23 08:59
師兄介紹的是新場嗎?什麼場?在那裡?可否P. M.

元朗足仔來 .但這不是介紹新場廣告來
純粹是分享剃毛後做愛既過程咋
你想再深入點可以去推特搜我名字加我
回復

升級  1.11%

二星會員

剃毛毛,正呀。
回復

升級  33.33%

一星會員

至愛丹麥光🐔69/ 齋奶 至正👍
回復

升級  7.04%

二星會員

gono193 發表於 2024-7-23 14:05
至愛丹麥光🐔69/ 齋奶 至正👍

果然識得嘆啊   師兄
回復

升級  33.33%

一星會員

kongtauwong 發表於 2024-7-23 14:09
果然識得嘆啊   師兄

毛散散唔好玩成日瀨到啲毛 毛多冇美感 我成日叫啲女剃毛🤭😂
回復

升級  7.04%

二星會員

gono193 發表於 2024-7-23 14:12

但可惜 好多女對自己陰毛一D要求都冇呢。。。。
我覺得唔剃光起碼都要修剪下

最嘔血係有D女覺得多毛先靚   果D女就算好正我都唔會屌
回復

升級  7.04%

二星會員

gono193 發表於 2024-7-23 14:12

師兄可以加我推特 搜我名字就可  
大家都喜歡冇毛要多多交流
回復

升級  56.67%

一星會員

睇完已經硬晒
回復

升級  7.04%

二星會員

一時一樣 發表於 2024-7-23 16:03
睇完已經硬晒

睇字都硬晒 睇埋相味可以射?
回復

升級  53.33%

一星會員

好撚正, 睇到硬撚晒.
回復

升級  7.04%

二星會員

HAHAwolf 發表於 2024-7-23 16:41
好撚正, 睇到硬撚晒.

去我推特仲好睇
回復

升級  7.04%

二星會員

多謝你啊。。。。。
回復

VIP五星會員

VIP會員2024

kongtauwong 發表於 2024-7-23 17:13
去我推特仲好睇

師兄,我老人家冇推特,可以介紹我地扯嗎,又或者俾少少貼士在. 元朗那?
回復

VIP五星會員

VIP會員2024

kongtauwong 發表於 2024-7-23 17:13
多謝你啊。。。。。

大台有冇介紹?
回復

升級  7.04%

二星會員

Hongkonghello 發表於 2024-7-23 17:23
師兄,我老人家冇推特,可以介紹我地扯嗎,又或者俾少少貼士在. 元朗那? ...

面向元朗廣場左邊唐1樓 759樓上 防煙門後面 冇招牌
回復

升級  7.04%

二星會員

Hongkonghello 發表於 2024-7-23 17:25
大台有冇介紹?

冇廣告的
回復

升級  35.83%

三星會員

贊贊贊 師兄 你哋識佐咁多年所以玩到有默契真係正!
回復

升級  7.04%

二星會員

frankhon 發表於 2024-7-23 20:32
贊贊贊 師兄 你哋識佐咁多年所以玩到有默契真係正!

妙個接受程度算高 肯試新玩法 加上淫女王底
你只要M小小佢就可以玩得好放
回復