查看: 5303|回復: 8

[鳳 城] [Diubouli報告]【鳳城】順眼人妻·楊子

升級  38.52%

二星會員

[Diubouli報告]【鳳城】順眼人妻·楊子
http://sn11.cc/thread-2248298-1-2.html

鳳城 楊子

有師兄話楊子唔錯,今日就約咗嚟試試。

囡囡入到嚟,樣子順眼,兼有笑容,中等身材,簡單介紹,跟住就各自除衫沖涼。囡囡對波吸手多少少,中雲中的,皮膚算白,但摸落唔算滑,沖涼都算仔細,然後先錫兩點,跟住前後磨,我就不停揸佢波波,然後跟住試車,有中車牌,跟住囡囡幫我吹簫,有幾下深喉,都算舒服。

跟住乾身上床,囡囡錫我背脊,跟住毒龍,鑽得唔算好深,但都是用心,轉身過嚟先車一陣,跟住再錫錫兩點,然後吹奏,好有心機吹到雪雪聲,棍頭棍身袋底都有照顧,跟住玩埋六九,囡囡鮑魚顏色幾靚,啜佢粒豆幾嘢就已經起水,跟住捽咗一陣碟囡囡就話頂唔順,我見小鋼炮已經硬晒,就叫囡囡幫我上套先女上, 周感一般唔算窄,但囡囡騎工幾好,又Un又磨,有彎腰錫我LIN 同我輕車,反應唔錯,騎咗幾分鐘囡囡就話攰,咁我就叫囡囡企喺床邊俾我後入,後入感覺好啲,一路揸波一路推進,囡囡越嗌越大聲,到差唔多爆就轉返男上,上面一路揸波一路同佢車住,下面繼續大大力抽插,撞到啪啪聲,囡囡表情好肉緊,插多兩三分鐘就衝過終點,感覺有點虛脫,攤喺度唞一唞,囡囡幫我清理完仲按幾下腳。跟住就已經響鐘。

總括嚟講,囡囡樣子順眼有笑容,服務態度良好,轉幾個姿勢都冇問題,幾順德人。

註:Diubouli報告-鳳城/三川/太子/金田/多港/春秋/雲來
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

回復

升級  33.33%

一星會員

多謝C兄提供
回復

升級  37.78%

二星會員

楊子都係返食對象
回復

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!

【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268
回復

升級  2.22%

二星會員

可能人夾人啦,又或者當時佢狀態不佳,我感覺一般而已.
回復

升級  38.52%

二星會員

tomtom66 發表於 2024-7-22 11:52
可能人夾人啦,又或者當時佢狀態不佳,我感覺一般而已.

我果次又唔覺有甚麼大問題,冇跌錢的感覺。
回復

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268
回復

升級  43.33%

一星會員

我搵過佢兩次, 回味無窮.
回復

升級  40%

一星會員

睇黎要穩🌞試下啦
回復