查看: 3136|回復: 9

[鳳 城] [Jim838報告]【鳳城】櫻桃小嘴蛇舌美人·安安

升級  9.92%

三星會員

[Jim838報告]【鳳城】櫻桃小嘴蛇舌美人·安安
http://sn11.cc/thread-2248296-1-1.html

今朝做完運動上網睇下有咩女返工,一開就見安安啱啱返工,快手睇吓啲報告,講到佢身材唔錯,樣貌唔錯,同埋吹功無齒感,一於打電話約,成功約到下一粒鐘,即刻飛車出去。

星期日嚟旺角有個好處就係30分鐘嗰排錶位多數都有位,行過去3分鐘,啱啱好夠做一粒時間。
去到先畀錢,鐘房call安安,上一樓,同時間安安就行到上嚟。 未入房先對住我微笑一下打聲招呼。
一睇個樣就知道冇跌錢。同其他師兄所講,係有少少工人姐姐Feel,因為皮膚比較幼黑,係靚果款姐姐。
入房鋪好床,安安除衫,睇到身材,細細粒150至155左右高,B波仔,少少腩,有腰有囉,唯一減分係肚個紋身唔係幾靚。
入沖涼房沖身有前後body。之後就跪低做冰火。 問咗冇口爆。不過佢話可以吹出嚟,下次我一定要試。

乾身瞓上床做背就體驗到佢個櫻桃小嘴嘅蛇舌,佢係細細力咁舔,舔完會啜一下,由頸一路錫到pat pat再落到大腿背位置,跟住由下而上再錫返上嚟。冇毒龍。

轉正面,佢一放頭髮落黎,眼前一亮,跟住錫兩點,因為安安比較細粒,我伸長隻手啱啱就可以摸到佢妹妹。剃得好乾淨。佢一路錫我就一路摸佢粒豆豆。到佢錫到落去佢會啜兩邊蛋蛋,跟住舔棍身。再慢慢放入口吹。成個過程無齒感,好溫柔。我最鍾意呢一part,吹左10分鐘左右就帶套女上,感覺麻麻地就轉番男上,頂到最入嘅時候安安呻吟聲會加大,跟住再轉狗仔式,pat pat又圓又有肉地,推到咁上下,因為間房個冷氣壞壞哋推到我成身汗,我就提議我瞓返喺度轉返女上,再插多陣都仲未出到就轉番男上,加速狂推多幾十下就順利出貨!轉幾次姿勢都冇詐型。

出完之後安安好溫柔咁取套抹乾淨,見仲有少少時間仲會按下腳。到夠鐘就沖涼走人。 因為佢唔係成日返工,所以即刻加定電話,下次知道佢返工就提早預約。

註:Jim838報告-鳳城/太子/怡春/來閣/金帝/春秋/美妙/浪漫
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

回復

升級  50%

一星會員

520A 發表於 2024-7-21 19:05
肚腩紋身即生過。

生過有乜咁出奇,有D連孫都有呢。
回復

升級  33.33%

一星會員

謝謝C兄報告
回復

升級  9.92%

三星會員

520A 發表於 2024-7-21 19:05
肚腩紋身即生過。

坦白講超過一半都生過㗎啦
如果未生過後生,又靚女都好少何
回復

升級  9.92%

三星會員

Lkc580602 發表於 2024-7-21 19:51

孫都有果啲真係搞唔掂😂
回復

升級  56.67%

一星會員

Jim838 發表於 2024-7-22 13:09
孫都有果啲真係搞唔掂😂

17歲生仔,個女/仔17歲生仔
啱啱可以寫90後😉
回復

升級  9.92%

三星會員

pe1111 發表於 2024-7-22 18:48
17歲生仔,個女/仔17歲生仔
啱啱可以寫90後😉

咁咪仲可以母女丼😂
回復

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!

【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268
回復

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268
回復

升級  56.67%

一星會員

Lkc580602 發表於 2024-7-21 19:51

所言極是!
回復