查看: 771|回復: 2

[迎 海] [hion報告]【迎海】陀地妹輕盈嬌小勁玩得·28號

升級  99%

三星會員

太多近年都有公眾物娛樂界人玩車震
好似係梁榮忠朱智賢而家就係丘亞葵同龍婷
雖然我就唔係好知佢哋乜水
一個係唱歌一個係搞演唱會搞手
咁佢哋嚟個hello kiss
車廂中玩哈囉嘴嘴
我就人生都未聽過hello kiss呢個名詞
四十八歲人土生土長香港人我都就嚟入伍
係未聽過呢個名詞喎
法式濕吻french kiss係聽過goodbye kiss我都聽過
真係乜都佢講晒不過咁喎一個四十幾歲嘅女方
另一個就年過六草都係情到濃時就玩車廂中擁吻
咁我都試過十幾年前遇到個新相識準備去開房
就玩咗招旺角卡門喺電話亭濕吻
完全覆制喎人哋張曼玉同劉德華喺離島嘴足幾十秒
我就同嗰位新相識喺朾士甸道彌敦道口嗰個電話亭嘴足分幾鐘
不過當時都深夜兩點幾條街無乜人
印象應該係2014年世界盃期間嘅六月份左右
好喇講番呢件骨妹係旺角迎海28號
嬌小細粒純正陀地妹
甜甜哋清秀味無撈味
態度相當好無擺款唔係以前嗰種高竇懶有寶嗰種陀地
中門大開任玩連妹妹都係隨意可捽捽撩撩
又加上佢前戲做得足料
同我摸下按下唔心急入正題
大家互相抽下水就入正題
我背對住佢瞓低咗28號就開始動手同我rpp
細微動作每個部位都細心招呼照顧周到
波地由頸落到腳佢雖然細粒嬌小但都ok好波路
body動作相當貼身又貼服
轉過嚟都係由我心口磨到落底
然後出口食甜品洗車底再拎咪唱歌
咁我就考考佢車牌啦結果應驗咗感受到乜嘢叫做hello kiss
陀地妹咁輕易考到車牌或者係我靚仔啩
咁我都有同佢講呢啲係咪叫做hello kiss呢
服務態度真係相當抵讚
跟住就正式入戲肉28號嚟招女上坐蓮
唔使介紹啦佢身形輕盈點玩點抱俾佢坐住都唔覺重
唔覺會俾佢責扁囉
點換位28號都迎合
又係要讚
咁我同大戰四五個位就完事份量都唔少喎出咗好多貨出嚟
完事細心清潔時間啱啱好然後就換30號齋姑入嚟揼
咁都係無乜形容佢喇都係重炮堅揼得
完事當然係細佬飽晒人又鬆晒唔攰
沖個涼放低8舊1做家用走人

回復

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  40%

一星會員

我試過這28號,非常深印象,詠春高手
30歲左右,長髮細波。暗燈入房。流程:公式化+詠春格手(話陀地就係咁 ),帶口罩連裙上套吹,話有潔癖,唔比錫唔比摸妹妹(潔癖就唔好嚟做),姦屍揸波又再打詠春,有晒Feel 後為有自己打,埋單
回復