查看: 886|回復: 6

[浦 東] [野孩子報告]【浦東】招呼掂·121號+128號

升級  56.58%

三星會員

以前聽啲人講話得閒屎都唔得閒病
工作多喎煩喎忙喎
如果你真係屎咗咁就乜都唔使做
上天堂落地獄就睇你生前做過好事多定壞事多
我哋呢啲揼骨之人照顧咗咁多囡囡
除咗照顧佢哋身體生理需要
仲有就係照顧佢哋荷包俾咁多家用佢哋使
咁我哋做咁多好事梗係上天堂啦
而且一個人玩完屎咗嘅話從此以後無得再揼骨喎
咁梗係病好過屎啦病會好番架嘛
而家啲菌係勁我以前傷風咳係4-7日好番
年紀大咗就隨時要11-14日
咁梗係啦又煙又酒又多嘢做自然有工作壓力
加埋屋企小朋友又擔心佢哋功課
不過我病咗都照揼骨喎
的確係食西藥係令個人散晒好攰好眼瞓
不過又無講明話食西藥後係唔適宜焗桑拿喎
蒸房門口係寫心臟病飲酒後血壓高唔適宜啫
所以我都如果病都照蒸照焗
早輪足足病咗十二日左右
就算無晒鼻水無頭痛無咳都隔三日清晒斷晒尾先飲番凍嘢飲酒
當中就仍然有努力勤力去揼骨
咁為人為己我都戴住口罩入房
除咗食嘢飲嘢之外
咁病咗當然就更加要蒸下焗下
地點係旺角新興9樓浦東呢間有熱水池凍水池乾濕蒸
咁主要都係乾濕蒸啦話晒係病人
最緊要就係出一身汗
乾蒸完濕蒸完再循環咁呢啲又唔係神仙藥
唔係話蒸一陣就好番晒傷風感冒咳
咁但係就有一定作用起碼真係出一身汗
而唔係喺街曬出汗
咁病咗呢12日就揼過兩次骨都係浦東呢邊

咁我有戴口罩入房無謂累人
自然就skip又stop咗車輪呢個環節
又無話蝕底咗嘅
我未至放病到咳不停加上入房前都蒸過焗過
點都止止咳一陣起碼個身係暖加埋房我叫骨妹調細啲冷氣
咁唔通係咁咳時仲撩骨妹考車牌咩
所以我都預咗自己戴口罩唔會同骨妹車輪
留番我好番再同佢哋大車特車

囡囡一;121號
樣樣都掂,樣好,年紀目測30頭,唔算中女吖,睇佢個樣都後生清秀cutie有笑容有甜笑,都算靚女,揼功中上,識揼,位準,夠力,招呼大路型,率先就用手指加手指甲做先頭部隊,簡直好似司馬懿大戰諸葛亮咁,121號啲手指出出入入上上落落來來回回,終於破咗我個陣,搞到我細佬失晒控變成大個仔,轉身食佢波餅,再動嘴嘴錫lin洗車底再演唱,最後就用油升空,咁都係怪自己病咗,無除口罩無車亦無食鮑魚,唔緊要,留番下次,邊走得甩吖

囡囡二:128號
高挑,就自然有長腿,仲要係修長直幼靚,又有靚籮又有靚樣,中波,好款頭,有相頭有身材,揼功當然都強,招呼都係大路型,不過樣樣都強,rpp手勢掂,好舒服有震電感覺,ball地好貼身,有夾夾有用大髀磨,有親親linlin有食甜品,最後就齊齊一家親,佢玩我細佬我就同佢妹妹交往,最後就係發炮,都係無車無食鮑魚,因為我帶咗口罩

報告完畢

回復

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  60%

一星會員

很唐突地見各位師兄在浦東玩都只係升空的!若要開大是否要另加費用嗎?
回復

升級  56.58%

三星會員

南叔叔 發表於 2024-7-20 13:05
很唐突地見各位師兄在浦東玩都只係升空的!若要開大是否要另加費用嗎?

呢間係一個價錢落樓價$688

至於啲女點做就睇囡囡自己
有啲女想多啲mark單會大贈送
回復

升級  60%

一星會員

野孩子 發表於 2024-7-20 13:55
呢間係一個價錢落樓價$688

至於啲女點做就睇囡囡自己

然則手作升空只是基本服務的啊?
回復

升級  56.58%

三星會員

南叔叔 發表於 2024-7-21 10:18
然則手作升空只是基本服務的啊?

啲女會送埋波地...部分送演奏
回復

升級  60%

一星會員

野孩子 發表於 2024-7-21 14:34
啲女會送埋波地...部分送演奏

哦!😒會唔會有“大”贈送😊呢?
回復