查看: 9262|回復: 6

[怡春苑] [陳震男報告]【怡春苑】99分相頭組服務性女·沙律

升級  65.33%

三星會員

[陳震男報告]【怡春苑】99分相頭組服務性女·沙律
http://sn11.cc/thread-2248218-1-2.html

雖然冇咗「小」字輩指引,但怡春近期都係有啲青春囡囡加盟,今次一試仲試到件好嘢!沙律!

官方介紹︰全新加盟指壓界,高挑清純靚女走肥,深喉吹功,有簫后之稱,69,口爆,強勁招呼,歡迎預約

年紀︰三十頭,甚至覺得廿尾
樣貌︰相頭組,細眼面尖尖,好見得人,加上烏黑順滑長髮,必食
身材︰160左右,瘦底均勻,B仔靚波,屁股結實有彈性
服務︰超班,可謂樣樣齊,相組頭有毒龍同事後簫已經冇嘢彈

由寫簡介開始已一直讚唔停,一陣又畀人話我係廣告文。不過任得啲人點講,你唔信唔去食我仲有得食多次。
不如先講一句事後感受︰呢條女真係性價比超高!
一入到房,眼見一名長髮靚女,身形又OK喎,都已經冇嘢好彈,入閘開波啦!

各自解甲,見佢內衣褲相當精緻,唔係就咁少布性感,係有落過本錢嗰隻,佢仲叫我研究下點除,呢度賣個關子,師兄弟有機會上去自行探索。

入去沖涼,更見身形唔錯,而且對B仔波配大粒淺啡提子Lin,忍唔住未過水已經啜下,然後試車,都唔使熱身就有大車牌,作為相頭組已經係一大驚喜。

沖涼好仔細,仔細到度度都捽,都沖成10幾分鐘,中段想叫停,但覺得首次見面就試下畀佢發揮。然後上到床,你就明點解沖到咁仔細,因為佢好注重食物安全,佢呢刻要將你成個人擺入口!!!基本上你身上每寸肌膚佢都啜下瀨下,成身都係佢啲口水。而且仲加送舌姦你耳窿,諗起都震咗下。

去到毒龍,都預咗相頭組係咁易鑽下交功課,點知迎來驚喜二,鑽得深而有力,而且法定時間都有成分幾鐘,自己要求加時,又畀多成分鐘,菊花全開。然後到吹簫,又係勁用心地慢含慢吞,仲有深喉,呢個套餐未免太豐富喇嘛。

就係因為太豐富,基本上未69未帶套,原來都已經玩咗35分鐘,剩十分鐘畀我快插快出,似乎愧對之前咁有氣氛,咁有情調嘅前奏,於是叫囡囡打去前台問下有冇得加半粒鐘,又得喎!咁就嚟個69慶祝下。囡囡隻鮑魚未算粉嫩,但都濕潤無比,而且洞口頗窄,手多多試指插,又冇抗拒喎,又玩咗陣先上套。

嚟個女上,夾到我好舒服,加上正好再可吸啜大lin頭,好好玩。然後轉番做男上,一樣順滑易入,緊貼有張力,呢轉就試車住插,囡囡嘅車功了得,會啜實你條脷咬下你唇,全程投入性愛,不急不趕,全心去做。最後試埋推車,呢下真係太緊太窄,推咗6嘢,真係6嘢,出咗,好失禮!

以為完?未完!除套後,囡囡仲送上事後簫,嘩!全程第三個驚喜,過程真係好酸軟,我畀佢啜到縮下縮下,而囡囡都意識到,個口又鬆多少少,盡量等你舒服。真係想講,香港餐飲業有你呢種服務態度,咁有衣食,香港有救啦!

總結︰呢個沙律真係無得頂,樣貌正,服務足,態度好,我畀99分,嗰1分扣喺服務太仔細,45分鐘根本唔夠用,如果任佢發揮,兩粒鐘是基本。所以建議大家唔想玩到趕頭趕命,沖涼同錫背可以偷番啲時間出嚟,不過我就覺得足本服務係相當唔錯,下次都應該約定個雙鐘大戰。

(報告屬個人主觀感受,純粹分享不喜勿插)

註:陳震男報告-怡春/金帝/春秋/雲來/金田/三川
Superadmin

回復

升級  1.48%

二星會員

震男師兄比99分,要跟食,咁多服務,是否過塲女 ?
回復

升級  33.33%

一星會員

一直想試,但打去問都做咗嘢!有大車仲有相頭,正,
回復

升級  65.33%

三星會員

biden 發表於 2024-7-18 06:31
震男師兄比99分,要跟食,咁多服務,是否過塲女 ?

佢話第一次做指壓就冇細講,不過以質素睇,似做酒店
回復

升級  65.33%

三星會員

Rarky 發表於 2024-7-18 08:55
一直想試,但打去問都做咗嘢!有大車仲有相頭,正,

都預咗要鬥快打電話,唯有早啲約
回復

升級  54.08%

三星會員

震男兄、報告百分百信任、有冇煙味?多謝C兄報告
回復