查看: 5271|回復: 7

[春 秋] 首發:[2Qman報告]【春秋】調教新女·JoJo (有圖)

升級  11.48%

二星會員

春秋 JoJo (winning11圖片 嚴禁轉載)

首發:[2Qman報告]【春秋】調教新女·JoJo (有圖)
http://sn11.cc/thread-2248094-1-1.html
註:JoJo 通常返 18:00-06:00 / 158cm

有圖有真相

官方描述:
JoJo~new【新女2024】全新入行.樣子可愛甜美.Baby fat.年輕白淨真波大波.態度認真.歡迎調教*

一早約好JoJo,上去春秋調教下佢,JoJo有少少肉地,又未至於係肥,身高163左右、波波34C幾好揸手,可惜塊面屬於包包面,not my cup of tea,但係約好咗冇理由彈,好彩佢今日着條黑色低胸連身短裙,露出條長長嘅事業線,即刻幫佢加返分。

入閘後我就幫佢除清光,然後雙手揸波及摩lin 、嘴仔由佢包包面珠錫起,然後慢慢錫去佢咀邊,考到個小車牌,跟著就拖佢入浴室一齊洗白白。

沖涼期間用沐浴露搽勻佢對波波,然後教佢幫我做body,佢學嘢都好快上手,仲識得揸住自己對波,去幫我全身搽沐浴露,之後沖乾淨就叫佢踎低幫我做水中簫,叫佢首先慢慢吹,然後試吓成支含晒,再用條脷喺龜頭度打圈,佢每樣都做得唔錯學得好好,見佢咁乖我就獎勵返佢,叫佢企喺度將佢一隻腳放上我膊頭,到我踎低幫佢嚟個水中奶鮑魚,佢都幾享受人哋奶佢,自己輕聲發出呻吟聲,我隻手就摩住佢粒核,條脷就向上頂,最後佢頂唔順隻腳夾住我個頭話嚟高潮。

之後出去上床我瞓低俾佢試吓自由發揮,佢由我臉開始錫起,我當然立刻順利考埋個重型車牌,先俾佢向下奶我雙lin,然後錫下我排腹肌,再向下吹簫,期間我雙手間中就揸吓佢波波、捽吓去佢雙lin,keep住佢個好狀態,之後我舉起我雙腳叫佢試吓做毒龍,佢開頭有少少抗拒,因為佢話我屁眼好多毛,之後我叫佢試吓用條脷慢慢舔,然後喺隻眼側邊度打圈,最後試吓伸條脷拮入去,雖然佢係初學者都叫做肯做肯學,值得一讚!

跟住到我叫佢瞓低,我就雙手摩lin,嘴食佢鮑魚,之後手口並用主攻佢隻鮑魚,最後再一次令佢高潮,然後我就上套用男上女下插到佢死去活來一樣,跟著再反轉佢用狗仔式狂攻佢,佢不斷呻吟話我插得佢好入好舒服,我亦開盡turbo不斷抽插就一泄如注收工。

註:2Qman報告-春秋/金田/多港
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

春秋 JoJo (winning11圖片 嚴禁轉載)

首發:[2Qman報告]【春秋】調教新女·JoJo (有圖)
http://sn11.cc/thread-2248094-1-1.html
註:JoJo 通常返 18:00-06:00 / 158cm

有圖有真相

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?立即註冊

回復

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  10.37%

二星會員

師兄厲害單腳水中食鮑魚, 仲有乜嘢招式?等我學下嘢
回復

升級  11.48%

二星會員

Uncle19 發表於 2024-7-12 19:07
師兄厲害單腳水中食鮑魚, 仲有乜嘢招式?等我學下嘢

其實浴室中都可以好好玩,試過同另一個囡囡,俾佢水中簫後同佢大車一翻,跟著立即上套要佢趴喺牆邊後入佢,個花灑啲水一路射住佢背脊,一路插住佢,啪啪聲咁濺起啲水花咁做,十分過癮!
回復

升級  54.08%

三星會員

是否真波?多謝C兄報告有冇煙味?
回復

升級  50%

一星會員

插得舒服咪得啦!
回復

升級  37.04%

二星會員

lingho 發表於 2024-7-20 11:22
插得舒服咪得啦!

過程十分之精彩,
回復

升級  1.48%

二星會員

2Qman 發表於 2024-7-12 21:13
其實浴室中都可以好好玩,試過同另一個囡囡,俾佢水中簫後同佢大車一翻,跟著立即上套要佢趴喺牆邊後入佢 ...

要囡囡專用房,浴室才有位做這動作,收錢這層的浴室有冇咁大?
回復