查看: 1132|回復: 2

[龍濤閣] [騎呢怪報告]【龍濤閣】玩不完·61號/71號/72號

升級  43.83%

三星會員

又美洲盃又歐洲國家盃
睇波都睇到攰
諗諗夜晚三點鐘起身睇波整個加時同12碼
都隨時去到5:45咁如果8點睇埋美洲國家盃就真係唔使瞓
你估真係唔使開工咩
不過呢啲大型賽事都係照睇
有人話捱一晚通頂就算瞓番三四粒鐘
第二晚又補眠都補唔返
年紀唔係細喇如果20歲左右打足30粒鐘麻雀都仲得
而家就睇波睇奧運賽事好過打牌啦
賭波都有得贏下如果同自己朋友打就塘水滾塘魚
一係有本事就出去同其他人打或者去麻雀館打
不過出去打就俾人抽水抽到暈
賭波都有機會贏馬會錢
而家又馬季差唔多煞科又要等個半月
咁梗係要抖下暑啦下下30-34度
而呢個酷熱天氣警告都持續咗好多日
幾乎一滴雨都無
呢輪就下畫揼骨多地點就頻頻都係佐敦龍濤閣
多嘢食有靚湯飲有乾濕蒸玩啲女又掂
簡單講下幾條女

61號:揼得,瘦身材走肥,好樣,斯文無撈味,個樣都真係幾得下,揼得,招呼大路,rpp高手一名,範圍大時間長手勢掂,一種好似電嘅激流帶到俾我,細佬好快硬,外加波餅一客,又有大髀磨,最後各有各玩,嚟個一家親,佢玩我老二我玩佢妹妹,就係咁樣每次都係幾乎想同動作,但唔係有悶場喎

71號:都係day shift女,好樣好身材走肥,都係揼得幾好,中力勻循力度ok位又準,踩背推油都係中上水準,都係超舒服好快就帶動我細佬迅速成長起來,玩下擦邊球波地,kiss兩點耳背頸膝,有淺車過,又係一家親妹妹任玩,各自忙碌下就成功啟航升空

72號:後生女新新哋,都係早更女,少少姣味少少邪氣風騷味,身材都平均有前有後,揼中力,踩又踩得舒服推油又夠力,rpp相當好手勢,又係短時間就引領咗我細佬變大隻仔,有波D有錫lin,皮膚相當滑,仲要係每次都自動波主動俾個細妹我玩,次次都整濕我手,都係相當玩得

回復

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  4.44%

二星會員

C兄你肯定呢3個都係返日更?
回復