查看: 843|回復: 4

[飛 翔] [不是校花報告]【飛翔】噴水芙蓉·68號

升級  84.92%

四星級會員

正常男人吖我係..咁我就一定由細睇AV睇到大
以前就買碟啦$25一隻..不過就試過就算係正版
但會遇到封面同內容不一樣
咁口味就會變..以前係遇到個啱嘅女仔會買晒佢全部碟
就好似揼骨一樣..啱做啱玩就繼續mark佢
咁之後就網上睇啦..一個AV妹可能做十幾年
有啲就做一兩年..咁有啲女就會睇晒佢所有作品
而家就梗係睇天使萌Amatsuka Moe啦
亦試過轉口味係睇女仔同女仔..真係目不暇給囉
兩個靚女互相嘴再磨又互相食鮑魚
真係睇到扯晒旗..不過有朋友就話女仔同女仔無ending嗰個位
即係男人會發炮女仔就無一個結尾動作喎
尤其有啲朋友鍾意睇發炮落囡囡塊面度或者個身度喎
咁另外我都鍾意睇囡囡噴水嗰下..你話假都好但我覺得好震撼囉
今次揼骨就遇著個出水芙蓉水塘妹..人物係飛翔68號
算係相頭組因為都幾順眼幾靚女帶點斯文
中大型波路有34C..走肥腿型靚
官方形容就有少少賣關子喎話佢招呼有驚喜要自行探索下喎
咁揼揼骨踩踩背傾傾偈吹吹水又推推油
下半場返嚟就展開rpp攻勢又幾舒服喎
轉過嚟做乾身波地..34C中大型波自然大派用場
女人有呢度好就係有心口呢樣嘢
既可以俾我哋過手癮又可以同我哋揼骨之人玩波地
大家可以想像一下就係平時同自己女朋友老婆前戲時
對方一定唔會同我哋rpp又唔會做波地
呢樣就係出去揼骨先有得享受到囉
唔通叫自己女朋友咁樣同我哋rpp同波地咩
再嚟就係68號動口同我錫lin洗車底再演奏
樣樣前戲都係超級大師級喎
好喇到呢個時候我就波不離手啦再嚟就係有驚喜喇
就係到我動手探妹妹..結果就出現驚喜畫面
就係不斷咁出水喎
完全係形成一個淨係喺日本AV片先見到嘅情況
68號出咗水柱出嚟
估唔到我輕易撩幾下就出水果然呢位68號佳麗身體構造係同其他骨妹唔同喎:lol:lol
我手又濕床毛巾又濕佢大髀都自然濕叫聲又不斷出現喺佢個嘴度
咁就順勢考埋車牌啦結果梗係輕易考到
超好玩...跟住就正式埋位嚟個女上
68再趴落嚟同我重型坦克車
唇貼唇舌交纏交換口水
換位換位再換位配合度極高感覺佢妹妹都窄窄緊緊又超濕
當然係濕啦佢都出晒水囉
超級難忘呢個佢68號出水畫面
而家諗番起都硬硬哋..結論係一定返食

回復

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  99%

三星會員

係喎.....
堅喎.....
呢條女真係會噴水s
回復

升級  53.33%

一星會員

請問佢通常返幾點?
回復

升級  84.92%

四星級會員

spawn.g1126 發表於 2024-7-10 12:27
請問佢通常返幾點?

我係下畫三點半上去的

師兄可以打電話2388 2918去預約咁會穩陣啲時間
回復