查看: 800|回復: 3

[迎 海] [竹林深處人家]【迎海】嬌小嬌嗲型本地妹·28號

升級  65.19%

二星會員

食咗件好嘢..本地純正陀地妹
地點係兩part場迎海
其實呢個位我覺得應該叫做油麻地而唔係旺角
因為行過咸美頓街再過碧街就係油麻地站
相反行左邊經登打士街長沙街豉油街先到奶路臣街先到旺角站
不過無所謂啦有時啲新聞講佐敦道都可以稱為油麻地嘅
總之就係呢間兩part場四手按摩場迎海囉
都好似好耐無聽過四手按摩呢個名詞lu
鍾意呢種玩法係啲齋姑一定係好揼得
加埋而家有埋腳底按摩..當然係另計家用啦
我就ok喎既然都揼得骨就順便做埋腳底按摩啦
始終腳底按摩有啲反射治理..都真係撳得到邊啲位對自己嗰啲胃肝心臟肺同埋最重要嘅腎吖嘛
咁就打咗電話去預約..招呼係先做28號陀地妹..加108號齋姑齋揼..另外就係完晒呢兩個技師就再出嚟做腳底按摩
齋姑108號無乜好評..重炮完全無留力..我受得力..又攰..自然覺得佢好揼得..要俾讚
按腳師父係call返嚟..準時喺我揼完108號佢已經等緊我..例牌熱水有藥性嘅水浸腳..抹腳..冚住一邊腳..另一邊腳就用油用膏嚟推按撳..腳底腳趾腳眼再上小腿大髀撳晒..都真係又痺又痛又酸..搞完一隻再到第二隻..埋尾就再浸浸熱水..事後我就沖涼放低家用走人
咁重點當然係呢位陀地妹28號..細細粒嬌嗲又滴滴骰骰...鍾意高挑未必啱喎
個樣就姣姣哋邪邪氣咁..把聲又嗲到暈少少張柏芝嗰種聲線同語氣
中波皮膚滑..入房佢已經企定定等我..同我解甲..
就開始一系列前奏...前奏就當然係講28號令我細佬進入狀態嘅動作啦
首先就嚟個溫柔式全身漫遊..手指搭埋手指甲加埋掌心好似燙斗咁燙我車底
28號嘅動作係極盡溫柔又體貼..中型波玩波地同樣舒服醒神..加埋一個極盡深層次嘅甜品試味動作..細佬自然失控呢個不隨意肌就俾28號引令到一個控制唔到嘅狀態...變成鋼炮大支嘢..最後就移好位磡好位就嚟個女上..就展開呢場香港打吡大賽..港男大戰港女..咁28號就無港女公主病喎..騎又騎得好又無偷懶..點轉位都迎合晒...戰鬥力又足叫聲又好聽...都真係無得頂囉
咁樣又揼又玩又按腳就玩成三粒零鐘...舒舒服服細佬飽肚..都ok喎

回復

1萬

18萬

管理員

通告:全新積分攻略·首發報告獎勵 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  60%

一星會員

我去過好多次都係搵28,超正
回復

升級  53.33%

三星會員

ycyjackie 發表於 2024-7-17 09:58
我去過好多次都係搵28,超正

有無報告分享下呢
回復