查看: 822|回復: 1

[溢 泉] [野孩子報告]【溢泉】食極唔厭·09號

升級  56.58%

三星會員

如果唔係炎明熹唔續約呢單嘢我就唔知原來甄妮姐姐係有樂壇風紀呢個朵
咁佢又唔係刷見報率喎又唔似周啟生之前批評Mirror咁喎
兩個都係樂壇前輩不過我又覺得甄妮姐姐好似地位身份高啲喎
我有朋友就無上呢類骨友討論區佢話係如果件骨妹做得唔好
而我哋寫報告講佢麻麻哋可能影響佢搵食
始終一個骨女出嚟做已經要好大負擔
又要搵錢又怕做得唔好又未必想出名怕俾男朋友老公知
不過我又覺得winning11梗係有存在價值
好嘅骨妹梗係要嘉獎唔好嘅就要努力做番好啲
大家都見過唔少骨妹曾受批評但結果佢做番好啲最後都俾我哋受落番
所以我朋友話我哋係骨壇風紀咁又過獎咗
呢件溢泉9號曾經都係我舊相好
佢就無乜嘢值得被批評喎
無見佢四年幾最近做番女同樣都係溢泉
不過冧巴就由之前嘅72號改為而家9號
不過我同好多師兄一樣都係慣咗叫法就係叫番佢翠兒
而家要改口叫9仔9號囉
簡單形容就係佢之前同而家都係咁索咁高咁大波咁揼得咁好招呼

相頭:8.5分..女人味特濃..眼大大汪汪天然雙眼皮..輕妝..而家都有30中..個人覺得比起四年前初做嗰陣仲索咗添
身形:9分...35D重秤型波路..玲瓏浮凸腰幼..高度有167cm左右高挑長腿台型十足...戰鬥格味愈嚟愈重
態度:我都知佢唔少恩客熟客...咁我都係...而且多咗其他bros搵佢...有後生有中年..同四年前一樣都係勁好態度..攬攬熱情送波餅呢啲當然唔少得..喺出邊休息室聽其他師兄形容話第一次做都俾晒手指公9號..可以見得佢無論生熟客都做嘢足..要讚
服務:同以前一樣咁揼得...全力全身出力咁揼按踩..rpp水準比以前更加提升到一個更高嘅層次...呢樣係四年前做過佢到而家再做就會深深感受到體會到全身漫遊輕搲快閃突襲搓揉捏搲樣樣做齊...超級舒服...35D巨型波地加全身錫勻又係投晒降囉..我都當然唔執輸啦一定同佢大車特車..再玩濕佢妹妹後就直接嚟個女上大搖騎...邊搖邊車間中又趴落嚟心口貼心口..又窩心又舒服又壓逼感強...呢啲女去邊度搵吖..
啱晒匈奴一族..超刺激服務..有得車女人戰鬥格係爆燈...好彩係佢肯服出囉..如果唔係就少件好嘢玩囉

回復

1萬

18萬

管理員

通告:全新積分攻略·首發報告獎勵 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復