查看: 2516|回復: 10

[鳳 城] [mingming1983]【鳳城】最佳後備·楊子

升級  21.85%

二星會員

[mingming1983]【鳳城】最佳後備·楊子
http://sn11.cc/thread-2247891-1-1.html

前排上鳳城走廊經過有緣見到楊子一面,心𥚃面已經比左我一個靚女印象,完全係我理想對手,個日八點打電話約長期紅牌麗盈,娟娟都秒full,之後問楊子有冇空,果然可以夾到早餐時間,當然約實見佳人,順利唔使等入閘,有新裝修,倍感親切,楊子敲門入,第一眼係唔會彈個d,樣子中上,笑容滿面,低胸吊帶熱褲,開場白問食左早餐未,未就食咗我先,果然骨子裏散發一陣陣淫娃味,之後抽下水,雙手托住雙峰下解開吊帶,除淨條T back 遠望即係扯行旗,車住入浴室。

浴室上下其手,為咗製造高潮,喺佢鮑魚邊係咁掃,沐浴露同啲鮑魚汁都混埋一齊,在親吻裏兩粒提子,當場好想當場就地正法,不過我話我想慢慢享受1Q,到佢跪喺度幫我水簫嘅時候,佢由下望向上嗰下,真係好想加速射入晒佢個口度,之後雙方各自漱口,喺浴室都接近玩咗15分鐘,出浴室坐喺床邊食支煙,跟住佢就食嗰支金剛棒,嗰種感覺真係好似大爺一樣,之後佢叫我掉轉,我話我好好毒龍鑽,佢就叫我叭地做狗仔簫,都玩咗接近10分鐘,之後我就話到你享受下啦,慢慢品嚐美味鮑魚,雙手搓雙峰,感覺好A V,楊子享受到叫到high,之後就上袋,我話你坐上來,叫佢放低扎好既頭髪,一路搖,一頭長髮飄逸,搖左一個長途馬,見佢身水身汗,我就更加加速,叫聲蓋滿成間房,嘈到拆天,之後我叫佢企床邊,我好鍾意狗仔式,一來插得可以入d令佢更加high,二來對住塊鏡可以睇到征服佢既表情,最後雙手握曬雙胸派彩,舒服滿意一Q,望向天花鏡彷彿升天一樣,停左趴喺佢背脊接近一分鐘,到電話響起,就重回人間,沖洗過後,就車住離開。

話楊子係最佳後備有點對佢唔公平,但自己又唔想佢日日full紅牌難約,係我心目中,佢係長期正選,返食好對象。

註:mingming1983-鳳城
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

回復

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  13.33%

二星會員

咁鑽得入唔入?
回復

升級  90%

一星會員

好似冇返工好耐,轉咗場?
回復

升級  37.78%

二星會員

好妹子 經常食用
回復

升級  33.33%

一星會員

似打籃球 最佳第六人
回復

升級  50%

一星會員

一流,一定要去試
回復

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268
回復

7萬

客戶代理會員

2020alan 發表於 2024-7-4 09:27
好似冇返工好耐,轉咗場?

楊子返了鄉下,大約月中返工,謝謝

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268
回復

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!

回復

升級  90%

一星會員

搵日試下
回復