查看: 3641|回復: 4

[金帝苑] 首發:[tat8764報告]【金帝苑】又一長腿之選·飛飛

升級  90.37%

二星會員

首發:[tat8764報告]【金帝苑】又一長腿之選·飛飛
http://sn11.cc/thread-2247591-1-1.html

早幾日夜麻麻上咗金帝坐下吹水賭波,輸左幾口,想搵條女轉下運

睇水牌都係果幾個,突然之間有個靚女出黎,長腿 熱褲 長頭髮 幾靚下 我杯茶

同鐘房講聲 搵間大房 坐定定 食支煙 等靚女入房

靚女入房,又見到她對大長腿 熱褲 露出半個八月十五 半硬了

坐係床度食煙 睇靚女除衫 小小毛,有腰線 微波 好彩唔係假波,本人最僧假波

食完煙 起床除衫 去沖涼 過程都係咁上下 近睇瓜子臉 冇咩眼紋 皮膚幾好 靚女

沖涼期段最鍾意梗係遇到磨棍女 前面磨完 轉身又磨 比她磨到硬晒

沖下水又半跪低水簫,正常吹下,閉眼享受 突然暖暖哋既 原來靚女含熱水再吹,爽阿

出沖涼房 擦乾水 上床做死屍等享受 由頸錫到落棍度 閃落床尾玩棍,好多女都係咁 冇得邊抽水邊享受

吹得幾好,慢簫一族 未停過,期間仲有口水流出來 春袋都濕埋 夠用心

吹左成十幾分鐘,上套坐上嚟 開波搖下搖下 跟手加速 上上落落 伸手玩波 波仔細細玩下LIN冇閪臉 唔錯

轉動作男上女下 窄袋口 周感幾好  出出入入一輪 派彩完事,除套起身食煙回回氣

靚女都醒目幫我DUP下 食埋煙起身沖涼 換衫出去繼續吹水睇波

新女中呢個最好,但鐘數真係少  值得返食

註:tat8764報告-金帝/來閣
Superadmin

回復

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  68.15%

二星會員

師兄,請問囡囡幾高?
回復

升級  90.37%

二星會員

CTCM168 發表於 2024-6-24 20:27
師兄,請問囡囡幾高?

有162左右
回復

升級  68.15%