查看: 840|回復: 6

[迎 海] [魚民報告]【迎海】嬌小陀地妹體胋服務·36號

升級  1.08%

四星級會員

以前買CD真係乜汁都撈晒,成舊水一隻喎,我係連和音曲詞編監結他鋼琴都會留意埋
咁太極兩子鄧健明同雷有輝就經常出現喺名單之內,Joey Tang梗係有結他
雷有輝就有和音,跟住嗰陣大多數都係林振強潘源良潘偉源林夕劉卓輝等等嘅填詞人,仲有向雪懷陳少琪,嗰陣黃偉文就仲未出道
咁我睇日本AV都係買正版,廟街當時係$25一隻,雖然有啲日文係睇唔明
但我就集中留意啲AV妹嘅歲數同三圍數字同高度,雖然年齡就無從參考,可能係報細咗嘅
到而家乜都可以網上睇,不過無變係好多日本AV妹都係偏矮,有啲真係連AV封面都係寫住149cm
即係仲矮過我哋香港嘅女藝員哈比人155cm嘅鄺潔楹,155cm已經夠矮嬌小
啲日本女優仲係一米五唔夠,我就喺迎海搵到個同Judy鄺潔楹差唔多高度嘅嬌小玲瓏女仔36號
矮就嬌小唔係肥矮,而且36號波路都強,眼大大直長髮有打扮
都幾MK味道,似對面過咗彌敦道西洋菜南街啲MK妹無乜分別
佢個身有少少香水味,係清新唔澀嗰種,又似係清新嘅沐浴露味
完全係嗰種好似洗定白白擎乾水等我嚟咁,佢做頭part先招呼
我入房放好手機匙牌,立即就坐低喺豬肉枱,細心慢慢欣賞36號個樣同佢副架生
跟住就36號同我解甲,佢就坐埋坐上我大髀面對面式同我按按膊頭
唔係嗰種心急快閃趕時間喎,慢慢搞下氣氛情調先
大家互相抽水一輪佢就叫我瞓低,36號就開始同我rpp
上上下下來來回回佢十隻手指係咁摷嘢尋寶,好high下喎
有種觸電感有種俾貓纏俾蟻咬嘅感覺,32C波路圓碌碌做擦背
由背落籮再落腳,轉過嚟玩前面,後生陀地妹皮膚果然滑到溜
我見佢手指甲同腳趾甲都有加顏色,果然係識打扮
囡囡做骨妹搵到錢梗係要打扮下嘅
加埋呢個靚樣都隨時會令我哋啲麻甩佬沉沉哋船囉
再kiss兩點洗乾淨我車底,前前後後三角位都試晒味
最後嚟招食甜品由細啖到大啖,睇見36號個細嘴慢慢吸納食晒成份甜品
視覺加埋佢嘅聲線同埋我細佬肉身感覺完全係一流
有碰碰車,然後女上,輕盈身體加埋佢腰力彈力完全無責親我
睇住我老二喺呢個細小部位36號不斷上上落落
,好Feel到震,換位老汗推推,半邊側攻又係超過癮
抱起佢喺床邊我都當然抱得佢起,最後係正面男上做最後衝刺
大堆派彩36完全收歸晒,爽爆
事後清潔,抹手抹額頭,抹背,佢出去稍清潔一陣就再返入房
坐埋嚟繼續吹水摸手摸腳,到夠鐘就換咗個齋姑入嚟係30號同我揼骨
當然就係重炮揼得好堅,家用放低八舊一
抵玩吖

我愛咪咪。
回復

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  7.78%

二星會員

請問流程同消費多少?
回復

升級  1.08%

四星級會員

Farm1615 發表於 2024-7-3 15:00
請問流程同消費多少?

入去沖涼
攞locker
洗澡抹身