查看: 2946|回復: 4

[金帝苑] [waki22944266]【金帝苑】外冷內熱的嬌娃·Tina

升級  11.48%

二星會員

[waki22944266]【金帝苑】外冷內熱的嬌娃·Tina
http://sn11.cc/thread-2247483-1-1.html

外冷內熱的嬌娃·Tina

睇名單,呢個好似未試過,誠約,有啱時間就去馬,樣睇落後生,目測30頭左右,吸手波,凸lin頭,高挑身材,165CM左右,以為好cool, 冇乜講野,但其實服務幾好,玩加沖涼都好服侍,條脷不停奶我乳頭,好專注,而玩BM都夠晒投入,前後磨完,佢隻手又不停摸J,水簫亦冇揸流攤,part2 skip毐龍,上到床錫上面好溫柔,我要主動啜下粒凸lin頭,very good好啜,又吹簫,都吹咗好耐,亦係冇揸流攤的,而技術亦都十分細緻,條脷夠動感,漫遊棒周邊,帶袋去馬,囡囡夠投入,叫床聲由小漸變大,男上都X到囡囡高潮疊起,反應好真,喜歡,狗仔再抽插,雙手玩佢對波仔,狗仔X下,又用手指感受lin的凸感,反應叫聲已經到達高峯,完事之後送強勁收音機,而且喘氣聲不斷,大戰過後休息下,整體Feel不錯,可以返𥇍。

註:waki22944266-金帝/美妙/京華/怡春
Superadmin

回復

升級  73.33%

一星會員

係咪短髮?
回復

升級  11.17%

三星會員

4頭~中,瘦+平,冇水簫話出去先,口技很好,硬晒,狗仔示意扒低啲但不會意,喉嚨椗發聲,近乎冇叫床,轉男上,望到樣似長髮版葉劉+iPad,周感又差,全程反應細接近死魚,試問我感覺能從何而來?
做唔夠四分鐘就話做咁耐都唔出(冇四分鐘都算耐?妳肯定?)話打出嚟,
囡極冷感,冇咩交流互動對話,打更加出唔到啦,打咗陣又不太耐煩話就夠鐘,實則仲剩十幾分鐘,唔想再對住佢,未響鐘都請佢先出房,
金句:人夾人
回復

升級  33.33%

一星會員

但唔係話相頭唔錯既咩?🤔🤔
回復

升級  8%

三星會員

一般  服務普通  入房
應不會彈但不會返食
回復