查看: 4100|回復: 8

[三 川] 首發:[陳震男報告]【三川】指壓價歎酒店女·寶貝

升級  62.5%

三星會員

首發:[陳震男報告]【三川】指壓價歎酒店女·寶貝
http://sn11.cc/thread-2247187-1-1.html

寶貝算係近期三川新星,每朝出名單無耐就剩番兩、三個位。咁受歡迎當然要試下,一於鬥快打電話,亦終於順利約到,仲有早餐價。

官方介紹︰95後白紙初下海,外貌標緻,純品稚嫩,36D真大波,白淨走肥,粉乳細啲,堅挺唔墮靚波型,童顏巨乳,服務認真,勁有女友感覺,必食推介(此新女暫時只提供2味服務)

年紀︰真係有廿尾的感覺,囡囡話自己28,感覺都差唔遠
樣貌︰清純樣,眼細細,淡妝冇撈味,水簫時望上嚟仲幾正
身材︰中等身高,唔算瘦底,少少肉地, 皮膚堅白滑,對波係35、36D之間,水漾軟熟型
服務︰講明兩味即係冇獨龍,亦都冇車牌,但可食撻玩69

囡囡入到房,就係一股春春氣息,工具袋都冇拎,兩手fing fing跳跳紮彈住入嚟,長髮齊蔭,微微笑容,眼細細個樣幾討人歡喜,係酒店囡囡貨色。然後囡囡自動自覺除衫,見到對波彈出嚟,好有動感,而且淺肉色細Lin頭,細乳暈,見到就開胃想啜。

校水沖涼,寶貝好細心,問客人想凍啲定暖啲,洗Jer時亦相當仔細,仲送上R袋服務,囡囡用佢啲Gel甲輕掃,R到好舒服好有反應。然後見硬晒,就嚟個水簫,囡囡瞇晒眼吹相當投入,呢個從上而下的俯瞰視角,突然覺得寶貝有幾份似素海霖,自己突然變男優真係愈諗愈興奮,一於乾身大戰。

上到床因為冇獨龍,索性唔做背,所以一嚟就啜我lin,好有耐性地每粒啜3分鐘,咁我又回饋返佢,乳牛式飲奶,寶貝對波軟綿綿,壓落面上冇窒息感,啜得暢快。然後到吹簫,技巧唔錯亦吹得落力,係爭啲啲花巧,但要讚囡囡夠細心,當吹緊時我捉住囡囡隻手搓我蛋蛋,然後唔使開聲就奉上瀨蛋蛋,用舌頭在蛋面上不停打圈,感覺好呵護,細心抵讚。

跟隨嚟個69,毛髮唔濃密且幼嫩,妹妹色澤亦粉嫩多水,只要啜下粒豆豆,成隻濕鮑就盡現眼前,呢刻手多多試下輕指插,窄窄地有Feel,一於上套入洞。我要求嚟個男上,因為囡囡屬水漾ball,瞓低之後兩隻大荷包蛋相當靚,一邊插一邊蕩蕩下令人性起,再抬起兩腳加大力度,囡囡都受到仲叫得好大聲。轉咗幾個資勢後,轉個狗仔埋牙,後入洞位更緊,而且雙手可以揸住波助力插,抽插一陣就派彩,非常滿足。

總結︰寶貝屬酒店女級數,雖然講明得兩味,但以年輕相頭組嚟講,服務絕對唔輸蝕,仲好畀心機落力做。皮膚白波大更係最吸引之處,難怪成日full house。

註:陳震男報告-三川/怡春/金帝/春秋/雲來/金田
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

回復

升級  8.52%

二星會員

師兄:寶貝同小甜甜比邊個好D?
回復

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  62.5%

三星會員

Uncle19 發表於 2024-6-3 19:37
師兄:寶貝同小甜甜比邊個好D?

唔好意思,我未試過小甜甜
回復

升級  29.26%

二星會員

陳震男 發表於 2024-6-3 21:00
唔好意思,我未試過小甜甜

睇到你之前報告過小婷婷,咁邊個比較好D?
回復

升級  62.5%

三星會員

battlestar 發表於 2024-6-4 02:00
睇到你之前報告過小婷婷,咁邊個比較好D?

講緊怡記小婷婷嘛?
睇下師兄有咩要求,我覺得兩位樣貌都唔錯,亦都後生
身形小婷婷會靚啲,有線條,但講到波就寶貝大兩cup
服務上兩位都係兩味,寶貝就可以玩埋69食撻,不過如果有本事撻著小婷婷,都真係樂而忘返有驚喜
希望解答到師兄嘅問題
回復

升級  29.26%

二星會員

陳震男 發表於 2024-6-4 03:53
講緊怡記小婷婷嘛?
睇下師兄有咩要求,我覺得兩位樣貌都唔錯,亦都後生
身形小婷婷會靚啲,有線條,但講 ...

唔該師兄
回復

升級  62.5%

三星會員

我都睇咗師兄報告先去搵佩兒,真係唔錯,雖然唔係相頭組同胸奴族,但服務同技巧好全面,多謝分享
回復

升級  0.84%

5萬

1萬

金卡會員

非常感謝您的支持和報告!
【 三 川 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 三 川 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 三 川 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】新人報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約查詢:三川 2381 1130 招聘技師:劉生 8102 5666
回復