winning11

查看: 1802|回復: 5

[鳳 城] [Diubouli報告]【鳳城】熱情如火·阿信 (新人帖)

升級  80%

一星會員

[Diubouli報告]【鳳城】熱情如火·阿信 (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2245410-1-2.html

鳳城 阿信

今日超好彩,約到阿信,滿心期待,準時到達,等咗一陣就入房,囡囡笑容甜美,眼大大,胸也大大,一見到我就話我好靚仔,我又讚返佢好靚女,跟住佢就攬住我主動車埋嚟,我都唔客氣開始同佢互車,期間我亦上下其手,就好似同久別重逢嘅女朋友搞嘢一樣,激情一發不可收拾,好快就除晒所有衣服,一路車住一路互抄,嘴咗超過2分鐘先至去沖涼,完全唔使破冰。囡囡係追車能手,沖涼期間,大部份時間都仲係車住,仲有就係用佢對大波幫我前後磨,然後就係水中燒,囡囡技術好好,慢慢吞吐,搞到我幾乎想爆,我就同囡囡講不如出去慢慢玩。乾身上床,我就趴喺度,囡囡用佢個鯉魚嘴喺我背部不停吸啜,好爽好過癮,跟住叫我趷起pat pat,做獨龍同狗仔燒,毒龍唔算好深,但係都非常有心機,奶菊花都瀨咗好耐,非常刺激,狗仔燒仲舒服,囡囡慢慢做,又拗袋底,真係起晒雞皮。跟住轉身,又再大車一輪,然後又用佢嘅鯉魚嘴慢慢錫落去,真係每一寸都俾佢吸啜過,然後開始演奏,囡囡將小鋼炮含到實一實,好有心機慢慢吹,真係爽到震,然後叫佢轉六九,目的係唔想俾佢咁快吹爆,錫吓佢嘅鮑魚分散一下注意力,鮑魚錫兩嘢捽兩下,就已經出晒水,囡囡好享受,自動對位將隻鮑魚塞落我塊面,想我再錫入啲,囡囡嘅呻吟聲越來越大,小鋼炮又俾佢吹到差唔多爆,我就叫佢幫我上套,囡囡話鍾意男上,咁我就就下佢,一插入去,囡囡反應好強烈,又主動捉住我大車,樣子非常興奮, 十分誘人,好耐未試過同咁熱情嘅囡囡做,囡囡仲叫我大力啲插佢,收到order我當然係即開Turbo,大大力加速鋤落去,可能係前戲做得足,抽插多幾分鐘就同佢車住出,實在係太舒服,囡囡幫我清理緊已經響鐘,快樂嘅時光過得特別快,又要沖涼講拜拜。臨走嘅時候,囡囡話同我好夾,插得佢好舒服,要我快啲再搵佢,再同我車多一陣,第二次響鐘先放我走。
總括嚟講囡囡樣靚身材正,仲要熱情奔放,唔怪之得經常秒夫,絕對會返食。

註:Diubouli報告-鳳城/三川/金田/春秋/雲來
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

1萬

18萬

管理員

通告:討論區「新人帖」規則 Ver2.1
http://sn11.cc/thread-2177178-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  33.33%

一星會員

石頭波

升級  80%

一星會員

唔似喎,摸唔到硬嘢,點會係石頭波呀。

升級  33.33%

一星會員

謝謝 分享