winning11

查看: 4842|回復: 9

[金 鑽] 首發:[大S36D報告]【金鑽】大波幼師·08號

升級  19.8%

五星級會員

首發:[大S36D報告]【金鑽】大波幼師·08號
http://sn11.cc/thread-2244895-1-2.html

今日上去金鑽佛輪睇下有咩好野,Lisa姐話啱啱返咗個新囡8仔未上牌,問我試唔試,新囡頭鐘更係要試啦!急不及待,馬上入房。

囡囡入到房第一眼順眼人妻害羞有笑容,打個招呼,就閒談幾句,囡囡話之前是做幼師的,但搵錢不多,所以就過來做囡囡。閒聊後我就解甲,我解完甲佢面紅紅咁望住我仲未捨得除衫,我話唔使怕醜喎除衫啦!囡囡先開始除衫,解晒甲後,入去冲涼,由於我脚傷,我叫囡囡陪冲就可以了,當我冲好後就簡單教囡囡波D同水簫後就出去乾身上床。上床後首先攬住佢溫暖一下再錫我lin,然後叫囡囡吹,囡囡話未上套喎!我答佢,吹簫不用帶套的,佢聽完呢句說話就即刻同我吹奏,吹左一陣我就叫囡囡女上補鈣,啜波時Feel到囡囡咪埋雙眼好享受,仲自動左右輪流送波比我啜,我雙手揸波,個口又啜波,手口不停非常忙碌,又啜又揸,high到囡囡都忍唔住要立即上套,我先企床則缓慢抽插,然後漸漸加快速度,囡囡慢慢閉上眼晴低沉呻吟,我Feel到佢已經入局,我就继續抽插,途中囡囡的電話突然後響起,囡囡望一望我,我話你接啦!囡囡接聽電話後,我唔係暫停,而係諗起AV女主角一路扑野一路傾電話的情節,所以我無暫停不但子,我還加快抽插速度,我望住佢一路傾電話一路強忍呻吟果個表情, 真係好鬼頂癮,断線後我仲忍唔住笑左出嚟,囡囡敦起個鰓話:哈!你仲笑,我話,唔笑喇!唔笑啦!繼續啦!之後轉男上抽插左百幾下後完事。

年齡: 目測約三尾。
樣貌: 7.2/10黑髮過肩順眼人妻,雙眼迷人精靈有神。
身材: 約5呎3寸高,中等有肉唔肥有腩身形,約36D淺啡中暈中提,皮膚白滑。
車牌: 考到大車牌。
趣事: 做愛途中囡囡電話突然響起,囡囡一路做一路傾電話,好有AV情節。
優點: 順眼靚女態度好,反應真實,自然投入。
缺點: 有肚腩仔。

總結: 囡囡雖然有個肚腩仔,但配合番36D波,小小肚腩仔仍可接受,適合喜歡,白淨大波人妻Feel既師兄,返食指數,80%

註:大S36D報告-金鑽/春秋/美妙/雲來/金田/浪漫/翡翠/鳳城/三川/太子/京華/怡春/多港/來閣/金帝/悅來/金豐
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  16.42%

三星會員

接電話呢個情景好正!係咪佢老公搵佢?

升級  54.07%

二星會員

No 69 ?

升級  43.33%

一星會員

謝謝分享

升級  19.8%

五星級會員

prada2046 發表於 2024-4-9 12:40
接電話呢個情景好正!係咪佢老公搵佢?

我聽到係囡囡的男性朋友打比佢,對話內容就唔講喇!囡囡同佢講野吞吞吐吐,好鬼頂癮,我忍笑得好辛苦,差D穿煲。

升級  19.8%

五星級會員

冇試69,我估可以

升級  26.17%

三星會員

又要跟隊

升級  16.42%

三星會員

大S36D 發表於 2024-4-9 22:40
我聽到係囡囡的男性朋友打比佢,對話內容就唔講喇!囡囡同佢講野吞吞吐吐,好鬼頂癮,我忍笑得好辛苦,差D ...

正喎!一定好過癮

升級  0.04%

1萬

金卡會員

多謝支持
【 金 鑽 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 金 鑽 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 金 鑽 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 金 鑽 】新人報告~*報告·請按這裡
【 金 鑽 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2781 0291
預約熱線:手機: 9799 8739