winning11

查看: 2760|回復: 4

[金來閣] [hoho2010報告]【金來閣】好服務·婷婷 (新人帖)

升級  56.67%

一星會員

[hoho2010報告]【金來閣】好服務·婷婷 (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2244396-1-1.html

溫柔又好服務·婷婷

好耐冇出過報告, 應該都超過十年, 之前中過好多次伏, 今日難得食到好囡囡, 囡囡又叫到就幫手出個報告, 利申絕對唔係 打 手.

趁假期前心思思打電話約囡囡, 本身睇報告鎖定雪兒或者婷婷兩個其中一個, 雪兒要等好耐, 所以揀咗婷婷.

約好咗後上到去未夠鐘就係房度恰一陣抖吓, 隔一陣囡囡就入嚟, 樣貌幾標緻, 有幾分似關禮傑個女關楓馨, 年紀都應該係90後, 但當然唔係關楓馨咁少女啦, 佢著咗件閃閃既背心, 背心手臂袖口帶有d 一條條既絮 (唔知係咪咁形容), 同埋著咗對好高既高踭鞋, 幾靚.

婷婷講野幾好, 好客易破冰, o啱晒我呢d毒L (唔識同人溝通), 我除衫就一件件除, 但佢就講笑咁話佢呢就一次過除, 連裙啊, bra啊, 底褲一次咁過除, 婷婷身形屬於微胖, 之前試過d 介紹話係少少肉o個d囡囡, 但實際係成架太空坦克咁, 見到都怕怕, 但婷婷就唔會係咁, 有對大波波 (應該C cup), 100% 真波, 有少少肚腩, 但我覺得可接受, 同埋婷婷皮膚都幾滑.

沖涼就坐係洗pat 櫈度洗, 洗得好仔細, 仲不時偷襲我菊花, 不過就冇bm, 仲諗住有磨棍玩.

洗乾淨就出去, 瞓上床做背, 呢次有bm 喇, 可以感受到佢對大波波, 之後仲有鯉魚咀吸吮背脊, 屁股, 好勁, 呢招唔係個個都識, 仲有毒龍, 不過我唔好, skip 咗, 轉身到前面, 婷婷餵我食奶, 話驚我冇力同佢做, 食夠之後就到佢食我既腸仔, 好溫柔咁淺嘗, 好舒服, 唔會係咁chur 住去, 因為我好易出野...之後我話想錫佢, 佢就轉換成 69姿勢, 妹妹冇味, 可以慢慢食用, 但我有老花, 宜家諗返, 應該要除眼鏡, 咁先可以睇清楚, 頭先都係好近好模糊咁錫佢, 唔知佢鐘唔鍾意, 之後想開波但我又軟咗, 婷婷就話幫我吹返硬, 咁佢瞓係度我就慢慢好小心咁去佢個頭度幫我吹, 好驚整親佢, 因為個位唔係咁適合, 之後硬咗就帶袋開波, 由於我太渣, 好快就忍唔住出咗, 哈哈.

總結, 過程好開心, 有服務, 用心, 唔會hea 做渣流灘, 又可以溝通到, 係我d 普通話麻麻, 有時唔知佢講乜, 但講多幾次都會明白, 睇報告有人話佢似賓賓, 但我又唔覺, 就算係似, 都係似一個靚既賓賓.

最後都有同佢攬吓先走, 講講吓都覺得自己有少少沉船, 希望快d再搵佢啦 (宜家都想再搵佢), 不過本人係窮 L 一名.     

註:hoho2010報告-來閣
Superadmin

1萬

18萬

管理員

通告:討論區「新人帖」規則 Ver2.1
http://sn11.cc/thread-2177178-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  23.08%

四星級會員

感謝師兄報告

升級  6.3%

二星會員

婷婷   服務一流又後生

升級  66.67%

一星會員

後生有服務人又和善,合我要求哦!放假去試試先