winning11

查看: 830|回復: 4

[金碧泉] [大周神棍報告]【金碧泉】輪住玩·03號+18號

升級  63.33%

三星會員

真係唔係講笑,眼見彌敦道亞皆老街呢個十字路口真係有人睇你過馬路
犯規就罰兩叉嘢,有啲人真係明知見到有關當局嘅人都照樣過馬路
咁就梗係抵罰,不過呢段時間真係要小心,話明呢十日八日都會做嘢
咁都係凡事小心,都係等分零鐘等綠燈先行人
雖然有啲馬路又真係支紅燈係好耐,尤其我成日經過嘅上海街豉油街呢個十字路口
真係成分鐘至80秒,不過而家幾耐都要等囉,俾人罰兩千當然心痛又肉痛,兩千蚊可以揼兩三次骨囉,最慘就係當街俾人截住,好肉酸囉,話唔定俾人手機影到就堅肉酸,俾人放上網又或者"冬張犀虻"上電視就俾人笑九條街
成日去呢邊豉油街上海街係去揼骨囉,金碧泉呢輪都成日去,有時喺油麻地碧街嗰邊行過去金碧泉,就一定經過呢個長命交通燈,就係豉油街上海街呢度,不過而家呢個時勢都要等綠燈先過馬路囉
呢輪就做3號同18號多,兩個都新新哋,而家佢兩個簡直好似我左右手一樣,唔係話我自己搞掂,係非A即B,即係order 3號或者18號,邊個得閒做邊做,邊個有返做邊個

而家簡單講下,3號係新啲,大波後生長髮走肥,樣姣,有些少鬼妹混血Feel,足34,講佢上圍,揼得幾好,中重力,rpp有紋有路,有淺毒,有淺車,我哋玩埋6789-78呢個動作,大家鬥攻,大家都唔停手唔停口,佢對嘢真係好好手感,果然係34D,女上對嘢拋下浪下盪下,狗仔我都係停手玩咪咪,正面時已經提升咗做中車,唔再係淺車,埋尾緊夾佢對長腳,全力推動派彩

18號我做佢次數比較多啲,樣就姣啲骨技強啲,rpp每次都係搞到我好快起頭站立,間中佢都有玩股磨腳磨,真係有啲想食鳳爪添,咁18號前後都有同我做body,夾磨都有,都係中車產品,騎功都強,識得收音,主動移前移後,又大180度自轉玩背身騎,咁每次我都係順勢起身轉狗仔,每次都係車住嚟出,佢都順晒我要求

有呢兩條女照顧我同細佬梗係放心晒

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  1%

三星會員

有冇試過同呢2個囡囡起雙飛,如果有雙飛,唔知$點計?!

升級  63.33%

三星會員

elsa168 發表於 2024-3-21 18:20

未試過起孖雙飛啊...

升級  63.33%

三星會員

elsa168 發表於 2024-3-21 18:20

好似係金雞..梁家輝話一個男人一雙手..應付唔到四個波喎