winning11

查看: 1104|回復: 3

[龍濤閣] [happy2000]【龍濤閣】斯文外型玩得放·11號

升級  17.12%

四星級會員

星期六晚去咗龍濤閣,,之前就喺柯士甸道嗰邊行入廟街
見到搭大巴返大陸啲人好似無以前咁多,,其實返大陸真係唔係我杯茶
幾草嘢搭成45分鐘又要過關又要轉車,,啲嘢食亦唔係想像中平同好食
我就唔係嗰啲得個9up話留港消費實際北上嗰啲,,付諸實行真係喺香港打邊爐飲酒揼骨
計落都係三四舊水,,已經係好多支大啤同湯底加手切肥牛仲有好多類嘢order
鱔又有海蝦又有加菜加幾類肉丸,,五條友都係千八蚊埋單
你話我哋男人飲多過食又好,,咁啤酒都係要錢,,計落都係每人唔使四舊
都係飲到紅晒塊面加飽肚,,加醉醉哋,,各有各玩,,其中兩件同我一齊行番過龍濤閣揼骨,,另外兩個跳舞唱歌喎,,揼骨前點都要沖沖涼,,循例都擦擦牙,,沖涼就順便洗頭,,呢度個花灑兜頭淋,,我哋呢啲頭髮漸稀疏都唔使點顧形象
話知佢甩頭髮吖,,十個光頭九個富,,最好甩晒佢添啦,,最多戴假髮,,植髮使錢就咪預我,,留嚟打邊爐飲啤酒揼下骨好過,,涼一定要沖,,擦牙就以防不時之需,,一嚟大浸酒味,,另外話唔定可以同骨妹車下輪呢,,呢啲嘢話唔埋
介紹嚟11號,,兩個朋友做邊個我都唔記得,,下次問番,,睇咗陣衰波拜仁幕尼黑場波,,開個2:5多波入,,買入球大,,夠打邊爐夠揼骨就ok喇,,話佢衰波係呢隊波時好時壞,,又不過要讚下利華古遜領隊沙比艾朗素,,帶波未輸過,,而家搶手呀,,拜仁同利物浦都想要佢
咁條女都係ok啦,,樣好斯文順眼吸手波皮膚滑,,都揼得下,,不過真係醉醉加飽肚,,佢踩上嚟我都受唔到,,唔係受唔到力而係太頂肚,,都係落返嚟手撳夠喇,,之後rpp,,錫lin,,做body,,試味,,我就無咁狼只係溫柔探妹玩球,,淺層車,,大家手部不斷互攻下我就出貨,,呢個冷震時間都長,,我自覺同11號口述都話我出咗好多貨,,成個人都有啲散散哋lu,,清潔完就接近夠鐘,,同我著番衫拎晒我啲嘢俾我,,遞埋拖鞋匙牌俾我,,送我去樓梯位,,拜拜下次見
各自走人,,咁又玩咗個weekend喇,,報告完畢

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  76.67%

一星會員

想知師兄打邊爐係邊間

升級  17.12%

四星級會員

c4defusekit 發表於 2024-3-21 23:35
想知師兄打邊爐係邊間

新明記...飲飽就過龍濤閣揼骨