winning11

查看: 841|回復: 5

[星 河] [炎祖報告]【星河】新到女有排玩·莎莎_30號

升級  95.83%

三星會員

作為熟客就收風快啲啲嘅,收到嘅係星河的訊息,嚟自經理"TAK"兄
以前去尖沙咀桑拿都係佢介紹,偏向老實型,條女有乜得有咩要改進都係有嗰句講嗰句,今次係介紹件新女30號莎莎
星期二放工後即到,六點零坐陣睇陣新聞,不過擒日啲新聞都係嚟嚟去去嗰啲嘢
所以都係坐10分鐘飲晒成杯熱奶茶就入房
女女已在房間,30號莎莎,女女一頭長髮,眼大大,嘴細唔厚唇,外型都好款,未到30,偏向後生型,波路同腿型都靚,夠大波,腿唔粗肥
吹吹兩句,解甲,冚毛巾,揼骨,學過兩嘴喎,都揼得幾好,每個位都細心揼鏈,聽佢講原來係vegi場初轉呢類vas場,佢講就係vegi場搵得少咗,客人貼士又少咗,不如就轉過去vas場搵多啲,自己又有啲條件喎,咁我都覺吖,佢呢款女仔梗係做vas場好啲啦,哈哈!
rpp都幾好水準,同揼骨一樣都係逐個位慢慢照顧,相當細心,效果又掂喎,好快就令我入咗狀態,又硬又大又充血,企直直stand by等緊佢,背身加正面都係有做body,初下海由vegi轉過嚟都好識玩呢招,有人話貓用腳搲痕同自己識去貓砂兜度便便係貓嘅天性,咁女女識服侍男人玩下rpp玩下body就係女人的天性,呢個30號莎莎就係佢嘅本性,再玩埋演奏就準備開始,佢都唔係交行貨喎,底又玩後邊又輕嘗,前面就溫柔先再大啖鯨吞做作結,然後就入正題先係女上,搖一陣已經濕一大遍,再正常男上見佢面部表情加聲線加手都扯住毛巾一係就捉實我手,不斷緩緩輕叫,見佢都唔敢大叫,好過癮囉,埋尾以一輪極速作最後攻支,派發大量後就完場,呢個莎莎30號咁新鮮但又咁玩得,揼當然難佢唔到,八舊樓下做家用,抵到值番晒囉

1萬

18萬

管理員

通告:全新積分攻略·首發報告獎勵 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  1%

三星會員

新鮮囡囡有波有招呼,玩得過。

升級  60%

一星會員

請問vas同vegi係乜嘢意思呀?

升級  95.83%

三星會員

南叔叔 發表於 2024-3-18 13:18
請問vas同vegi係乜嘢意思呀?

vas = value added services
vegi = 清茶淡飯

升級  95.83%

三星會員

自己慢慢了解下
去親身體驗你就知