winning11

查看: 829|回復: 3

[飛 翔] [野猴報告]【飛翔】白淨瘦底勁得·28號

升級  1.72%

四星級會員

咩料呀,想笑爆人咩,Loong 9
乜乜Loong 9亞洲超星團用埋啲on 9嘅名
我就睇過一兩集,佢哋扮韓星又唔係
唱又唔得跳又唔好睇,即係咁講,唔係下下抄橋就得嘅
真係唔識欣常,最重要係改埋個咁嘅名
Loong 9喎,有無諗過架,自己都笑啦,可況而家啲網民咁口痕好似我咁
個名同on 9真係無乜分別,真係祝你好運
我就唔使轉台,因為都無乜睇大台,萬一電台播佢哋啲歌
咁我咪轉台囉
我揼骨就好少轉女要換女,因為而家咩年代吖
咁多資訊睇到囡囡咩料子,高矮肥瘦招呼成點都有師兄報告做下參考
係好嘢我哋先mark,所以無乜機會彈女換女
上星期六就做咗呢個28號,都係師兄有讚過嘅女
加埋聽主任形容下,都係啱我嘴型嘅女

冧巴:28號
地點:佐敦飛翔
時間:9/3星期六,下畫五點半

我現場睇,加師兄報告,加場內介紹,大致都係相同的形容詞講呢件28號

白淨,個人對膚色深嘅女仔並唔抗拒,有時遇到啲東南亞妹妹都唔會太皮膚白,咪一樣玩,28號就係正宗白裡透紅的,無鴛鴦色,如果咁講,我寧願做啲東南亞妹明知佢哋係健康膚色的,總好過一啲鴛鴦色皮膚嘅女仔,好似一撻撻咁,唔係話佢哋有咩病唔健康喎,應該係著泳衣曬太陽搞到鴛鴦色,所以我睇日本寫真日本AV最怕啲鴛鴦色嘅AV妹,即刻轉台,呢個28號就真係好白皮膚,而且摸上手都滑,係全身都咁滑,真係唔知佢飲幾多milk milk,定係多出汗多沖涼效果囉

身材,唔矮唔肥,中重型波,腰唔粗無腩,手腳都唔粗,整體幾平均,腿型都靚,係瘦底型

骨技,識揼都夠力,識踩又位準,推油都爽,熱熱暖暖都幾舒服

招呼,呢樣當然係重中之重,慢掃慢抓慢搲,背到腰到腳,從後兜番上前,搓蛋打掃後園,再兜上前攞我寶劍玩,有種係痕到入心入肺上腦嗰種,果然唔少嘢,果然有料到,加呢對34C中上型重型波夾寶劍,人哋28號兩個騎樓我一把寶劍梗係受壓啦,俾佢搞到我寶劍又紅又熱又大支,呢個時候佢再俾溫暖我,就係嘴嘴的熱力,嚟個唱歌演唱,唇磨齒磨脷打圈,點頂得住喎,間中就玩下捽豆,開始第一招係女上,之後都係嗰三五七式,招招去盡無停過,有淺車收獲,整體係相當好服侍,事後清潔都細心,呢啲女受好評係有原因,我都會俾正評佢囉,報告完畢

You will never walk alone. Liverpool is the best.

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

師兄,你開頭寫28號,內文係88號。咁係28定88?

升級  1.72%

四星級會員

devilhellboy 發表於 2024-3-14 12:21
師兄,你開頭寫28號,內文係88號。咁係28定88?

係28號...............
You will never walk alone. Liverpool is the best.