winning11

查看: 2404|回復: 4

[京 華] [AKQJ10報告]【京華】AV·心兒 (有圖)

升級  0%

二星會員

京華 心兒 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[AKQJ10報告]【京華】AV·心兒 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2243523-1-1.html
註:心兒 通常返 12:00-24:00 / 160cm

有圖有真相

比AV更AV·心兒

京華心兒呢個朵聽左好耐,Ching報告都睇過無數po,又講到玩得指壓必定要試番次之下,抱住獵奇心態咁就打去book試下啦!

行去京華路上見到一位目測近50婦人打扮頗潮,再望其樣即時心諗「心兒唔會係咁款掛?」果刻有少少想打退堂鼓,但係呢轉話明獵奇又唔想推莊,死就撚就!跟手就上到京華,入房等左陣就有人敲門,yes come in! 開門結果….

一頭超淺金髮,貓女郎式打扮,個樣眼大咀細面尖,有腰少少肉地身形,嬌聲嗲氣一聲「心兒黎啦」完全征服左小弟,已經忍唔住黎個碰碰車,跟住佢幫小弟解甲時亦不忘抽水,褲一解就俾佢即尺 好彩小弟咁啱沖完涼先出去,否則真係唔好意思,跟住佢話既然你沖左涼,佢又啱啱沖完,不如skip左侍浴而將呢part轉落床,我話冇所謂就俾佢㩒低同時佢開始解甲。反正是日超早起身又冇抖過,瞓低當小休都好。心兒解甲後除左佢話之前放假食肥左有小腩外,身材線條仍唔錯,b波仔好揸lin頭算敏感,輕輕捽幾下已經硬,而佢塊面都開始響微微嬌喘聲下慢慢變紅…然後佢開始由我小腿到上一路玩貓脷,怕痕嘅我dls下下俾佢奶吮到我震曬,當俾佢玩完邊錫lin邊手撚雀時,開始佢果種ching們常提嘅「心兒簫」!

心兒吹果下唔係玩獅子搖頭,而係標準上下吮棍同時條脷好有節奏咁彈+奶閣下細佬每一個敏感點,再適時淨吮龜頭再配合手劣棍,果種酸麻感係會令你想爆但又唔會出野,我唔知呢d係唔係叫「男潮吹」.. 感覺真係超新奇!忍唔住啦.. 未爆XD叫佢俾隻妹妹試下,奶落有ky味,奶佢豆豆再用脷鑽佢幾下窿佢開始全身抽搐同加速吹,d水快速沖淡ky味,佢話唔得啦要我屌爆佢,咁就上套恭敬不如從命…女上狗仔推男上邊大車邊瘋狂抽插,突然嘅收音機介入令我一洩如注。

大家抹完一齊食支煙回氣,突然提到「馳名吞精」呢回事,佢話仲有約4-5個字,夠氣可以試下,既然係咁真係要見識下。「心兒簫」再次出招,每一下佢好似識計住細佬幾時會爆而改節奏同頻率,差唔多時間果下我輕力拍佢「到啦到啦」,佢突然踩盡油門狂吮,最後轟呀~~慢慢見佢離口,伸手一吐全部啱啱射嘅,然後睇住佢一啖啖奶番入口再咕嚕咕嚕吞落去,再擘大口俾我睇一滴不剩,果刻忍唔住大拍手掌叫好,如果有分牌一定舉10分!

後記:

睇完表演吞精,再望電視播緊嘅4仔,個女優被顏射完後好似都唔想奶精,跟手手痕㩒ig 見到講小澤瑪莉亞現況,wtf成個大媽咁,再望下心兒即時覺得是日體驗真係超超值!

註:AKQJ10報告-京華/金帝/春秋/雲來/鳳城
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  2.96%

二星會員

心兒成個AV女優一樣

升級  0%

二星會員

最後無事 發表於 2024-3-11 20:59
心兒成個AV女優一樣

當我再睇小澤瑪莉亞而家個款…心兒完勝囉!

升級  33.33%

一星會員

睇咗咁多心兒報告,搵日有時間上去試下先