winning11

查看: 817|回復: 3

[星 河] [強尼報告]【星河】前戲一流·YoYo_93號

升級  78.48%

四星級會員

一推再推,叫極我都係唔會北上囉,一次半次無所謂,已經唔係以前98-02嗰幾年
真係幾乎每周兩次,逢周三上去過夜,星期四返嚟返工,趕頭趕命唔夠瞓玩唔夠,但又鍾意咁玩喎
星期六就盡情啲飲玩,瞓到星期日差唔多中午起身,玩多個morning Q或者揼多個骨食埋晏,六七點食埋夜晚嗰餐,十點起程返香港,11:30pm係尾程車,當時都係未係24小時通關
不過近十幾年加埋疫情嗰三年幾四年無去開深圳玩,就真係完全無晒癮,加上香港都平靚正,食嘢唔貴最重要都係揼骨,而家都係七舊幾揼個骨包晒,又唔再係以前嗰啲肥中女,後生女多咗,重要都係慳番好多搭車時間同錢
乜乜海底打邊爐香港周街都有,都係香港揼骨穩陣好多
都未計嗰啲等6-7個鐘先有房先有女喎,深圳而家啲場又貴又戇居囉
咪搞喇,所以我推得就推,反而係叫番佢哋一齊香港玩仲好
講番呢條女,係星河93號YoYo

年齡:應該未到35,呢行係ok吖唔會中女唔係C9

身高:大約5尺4左右

身材:完全係S形,玲瓏浮凸,娥羅多姿,女人味,纖幼腰部,個籮柚大又圓,兩邊翹起,蜜桃型,蜜桃臂就係呢種

波路:C波約莫34軟熟靚真波,挺,中央條罅好深

樣貌:中型電廠,眼sharp有電力,皮膚白淨,正常男人都唔會彈佢囉,除非係取向係like男人囉,呵呵,質素係中上

腿形:唔肥,直長型

服務:吹吹水介紹下,舖毛巾上我背,就揼骨,揼得中上,幾好傾,揼得唔錯,rpp手勢係貼身好貼服好痕摸勻晒我全個身體全部器觀,跟住係互相玩body,佢用對34C型大嘢嚟擦我身,我都有用我兵器擦佢身,俾佢做facial做mask添,係喎,兵器擦面,對囡囡面部皮膚有益啊,更有益係我手入去,好快濕,女人要新陳代謝,多啲水水出出入入自然好,93都好易出水囉,我用手佢就勤力演奏各有各的忙碌,終於女上開波,勤力打樁,腰力臂力都好強,YoYo實在好騎得,據聞金鎗六十跑多一陣就會光榮退役,不過都有蔡約翰驕陽明駒新一代接班,都係長途馬甚為騎得,似足呢個93號YoYo一樣咁有料到,都係嗰幾招,但勝在佢騎得勁,可俾我手指驗貨,可深車,body同rpp都爽,全部都係呢位YoYo優點囉,睇落佢都無乜弱點缺點,又配合,可返食!

靚靚含韻!

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

除非住(西)北區
唔係既話, 走上走落好花時間

升級  78.48%

四星級會員

apboy 發表於 2024-3-10 16:14
除非住(西)北區
唔係既話, 走上走落好花時間

所以留港揼骨係化算好多.............
靚靚含韻!