winning11

查看: 841|回復: 3

[鴻 星] [奶four老泥阿]【鴻星】高挑加白淨·Ada_80號

升級  39%

三星會員

好多人話識人好過識字,又話朝中有人好辦事,呢樣認同吖
識人可以隨時搵到好工,識人同啲揼骨場中人,有好嘢新到女即刻打嚟
盡量安排可以食到頭啖湯,就算唔係頭一個,頭五個都好吖
識唔同語言都ok嘅,不過近排有啲KOL我連名都唔識未聽過嘅
竟然批評鄭裕玲訪問外地名星時的英文好小學雞
佢當然俾人話唔尊重前輩,但咁樣就成功起朵,多咗人識佢
都叫賺咗啩,平時我哋揼骨如果係北妹,多數9成都係普通話
不過學好廣東話隨時可以扮陀地,識啲英文仲可以同海外骨友溝通到
呢次做嘅骨妹,佢係陀北,當然識普通話,識聽識講廣東話
連基本英文都識,咁自然可以同西方客溝通到
佢係鴻星780號Ada,外型其實佢都幾掂,夠白夠高,長腿大波
標準model身形,我曾經聽一啲西方客講,對香港揼骨興趣唔大
但如果係高妹或者染咗頭髮,對佢哋親切好多,一嚟佢哋洋妞一向都係高
二嚟都係金髮,反而香港啲骨妹唔太高而且黑髮對佢哋就引唔起興趣喎
不過呢啲都係佢自己諗法,我估都唔係個個西洋客都係咁嘅諗法
當然一個骨妹夠白夠高又大波自然吸引啲,780號Ada就齊晒呢啲優點
而且780號Ada係真波,揼又揼得好,招呼又係極掂,用手摸晒全身,似彈琴又似男女朋友玩互唧對方咁,大大對大包米壓落嚟,再用兩包米中間位置夾我的寶劍,有演奏,期間自然係搞佢妹妹最佳良機,捽捽碟玩豆豆,其實佢咁長腿都幾難搞,真係好似要擒高趴低好似爬山一樣不過唔緊要,呢啲正正係應付高妹的難度同過癮之處,咁仲好啦,平時遇到都係唔太高嘅骨妹,呢次呢件780號Ada又高又白又滑又大波,淨係歎佢副架生都有排玩,最後正式女上,搖一大輪又到我爬山式同佢過招,完全係滿足晒我心癮口癮,又有得車,又有碟捽條女又搖得勁,好回味呢條女囉,呢件780號Ada一定要再食!!

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

C兄有冇順路行過樓下間夜總會?
知唔咩價位?
謝。

升級  39%

三星會員

apboy 發表於 2024-3-10 16:18
C兄有冇順路行過樓下間夜總會?
知唔咩價位?
謝。

唔知啊....
搭lift上七樓見過啲女普通啲

我都會飲兩杯,不過係食飯打邊爐搖下骰盅,飲完就骨癮起去揼骨
甚少去夜總會玩,覺得唔多值呢個偎錢

咁樣同啲女攬攬揸揸唱唱飲飲就六舊水一個鐘...唔抵囉...揼骨化筫啲