winning11

查看: 938|回復: 3

[金濤閣] [woody報告]【金濤閣】陀地高妹·18號

升級  82.75%

三星會員

星期二晚好似話係幾個社交網down機,全部自動logout咗
跟住個個都好似世界末日咁喎,睇唔到資訊睇唔到朋友分享
好多人都話好似家有喜事,啲長者話天線short咗睇唔到電視個cap圖
真係世界末日,我就咁啱當時喺金濤閣揼緊骨
完全唔知道發生咩事,手機又放咗喺兩床中間的枱頭
到我揼完睇手機已經話大部分社交平台已經恢復可以登入到
哦,好彩我揼緊骨,否則我都驚驚我社交平台出咗事
當時係揼緊金濤閣呢件18號
擒晚星期四再返食,兩次都無乜分別,無高低,無熟咗就做嘢差咗
一樣係做足嘢,講番主任形容係陀地妹高挑揼得亦玩得
陀地妹自然係要加分,睇樣都幾有新鮮感,年紀接近30,身材164-166左右
以陀地妹嚟講一啲都唔矮,再睇睇而家好多日本寫真妹同AV妹都係150cm咁上下,都唔明點解而家啲日本妹會偏矮
18號除咗係高妹,仲要係陀地,有C路波,相頭亦有,陀地妹有呢種高度身材同樣貌都算稍超嘅質搙素
打聲招呼,閒談幾句,放好嘢就揼揼骨,佢都幾好傾,態度good
啱啱擒日聽以前亞視一姐薛影儀去一個網台做嘉賓接受訪問
佢都一貫嗰種問一句答一句,有時就問非所答,真係難明點解佢會選亞姐
又唔明點解佢會做到明星,加埋佢咁嘅樣呢
咁金濤閣18號索女好多,大家都係陀地,但質素就差好遠
18妹並唔係問一句答一句,而係大家話題都好啱傾,有好多柤同話題
所以氣氛好好囉,重點都係嗰句,佢係陀地妹!
揼完就開始做前奏,嚟個好舒服震晒身嘅掃背掃腰掃股
好快已經令我進入咗狀態,然後就嚟個波餅C型球大放送
先擦背再磨正面,90度腰彎落嚟錫lin再食我甜品,漸漸就變成狗仔式演唱,我半踎半脆咁迎合佢,再變成我企起身佢跪我,好man啊!再變成我服侍佢,錫lin攻佢耳再攻佢妹妹,當然係絕招式龍珠嘅一陽指,慢慢變成兩指三指添,完全無俾佢停落嚟,自然係手濕濕,結果係18號自動奉上淺車,考都唔使考,自動pass佢送嘅,終於上陣開波,騎上嚟先,有鳥低身攬到實大家心口貼心口,我扶實佢籮佢壓落嚟我又頂上去,非常互動,再換位,左側入有側入後入上入,埋尾就係男上,清脆地完事,派大彩,兩次搵佢都係差唔多過程,但唔覺得公式化喎,第一同第二次都係18號主動送淺車,佢都果然係識玩識食又想要咁囉,應該好快就會同18號嚟第三次了

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  46.67%

一星會員

正!去試試。

升級  82.75%

三星會員

wait for your report