winning11

查看: 8874|回復: 26

[金 鑽] 首發:[大S36D報告]【金鑽】磨棍高手·27號

升級  19.8%

五星級會員

首發:[大S36D報告]【金鑽】磨棍高手·27號
http://sn11.cc/thread-2243196-1-2.html

[*27號] **2024新女 全新入行** 90後斯文怕醜後生靚女, 又一紅牌之選, 第一天開工反饋極好 嬌小玲瓏, 身材均勻, 應大的地方大, 白滑C級靚真波, 保證隧道超
緊窄, 性格溫柔好笑容, 肯學肯做, 歡迎調教

見金鑽有全新入行囡囡,小弟又豈會執輸,一於上去試下先。
囡囡開門第一眼,好笑容順眼C9仔,打個招呼後就解甲入去冲凉,較好水搽好皂液,囡囡用对波由上至下係咁磨我,磨左一陣,我叫佢擰轉身諗住從後攬住佢揸波抽水既,点知囡囡誤會左,狗仔式双手㩒住牆身背向住我,既然係咁我就順勢捉住佢磨PP再假插,再扶佢起身從後攬住佢左手揸波右手捽鮑,過足手癮後,就教囡囡做水中簫,吹硬後就乾身出去。

上床後囡囡叫我擰轉身,我同佢講,我一向唔做背。囡囡便上床攬住我仲主動車我,見佢咁主動,我亦老實唔客氣同佢互車左一番,大家攬埋一舊嘴对嘴的感覺真係好特別好有fee。車完後叫囡囡同我漫游捽lin吹奏,然後轉69比大家享下,互舐之下可能太敏,囡囡個PP係咁左搖右擺,擰來擰去,於是唔做69,叫囡囡女上送波顺便磨棍,我一邊啜波,一邊向上un用JJ磨向鲍鱼,出奇地囡囡好配合我用鲍魚貼住我JJ係咁上下互磨,重要咪埋眼好享咁,(心諗唔通有彩蛋)我磨到興起,细佬戰勝大腦,於是手握棍身向住鮑魚亂咁磨,囡囡亦相當配合,向我上下瘋狂互磨,此刻我已入了魔,但求快快入洞降温,於是手握棍身不停互亂寻找洞穴,正當找到洞口進入之時,囡囡突然好理智咁叫我上套,始時我的彩蛋諗法幻滅了,我的100度鸠温,突然急速下降至60度,於是便快快上套立即埋牙,男上插入周感算窄,抽插左一陣我手有D攰就同囡囡講你嚟啦!囡囡聽完我講之後,就好享受咁向上反un返我,我掌上壓式唔旭比佢反un,佢un左一陣攰左,然後又到我插佢,大家互動來回抽插左幾次,最後男上插爆完事。

年齡:目測约三中
樣貌:7/10黑長髮順眼C9仔。
身材:约5呎4寸高,中等微腩身型,约34大B天然吸手淺啡中暈中提,皮膚唔夠滑。
車牌:考到大車牌。
侍浴:细心乾淨,牆身狗仔式磨棍假插,令有一番風味。
前奏:漫遊技巧及吹功有待磨練,磨棍挑逗功夫非常了得,加上互動磨棍投入享受,令我完全不能自控,食囡咁耐,從未試過呢種磨棍子入魔感覺。
埋牙:上套男上插入周算窄,男上女下互動做爱投入享受。
感覺:磨棍我都試得多,大部份囡囡只磨棍身,不磨棍頭,只有小部份囡囡會磨埋棍頭,就算肯磨棍頭的囡囡,因為怕滑入而就住磨。但27比我感覺係全情投入咁磨棍,不但令客人享受,而佢自已都磨得好舒服好陶醉,有幾下仲差D滑入,而令我產生更多遐想而入魔,雖然最後都係理智上套,但令我入魔的感覺,令我難以忘懷。
優點:後生,身材fit,態度好,磨棍挑逗功夫了得,做愛互動享受投入。
缺點:皮膚唔夠滑。

總结:囡囡後生順眼身材fit,適合喜歡,調教新囡既師兄,返食指數,必定返食。

註:大S36D報告-金鑽/春秋/美妙/雲來/金田/浪漫/翡翠/鳳城/三川/太子/京華/怡春/多港/來閣/金帝/悅來/金豐
Superadmin

升級  33.33%

一星會員

有冇子山貢勁味少已比佢 磨到出咗 整到週圍污糟邋遢 兔都悭返 又為環保出分力

升級  22.22%

二星會員

呢個場我開始聞到到有師兄弟味!純粹直覺!路過,不過勿插!

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

等待驗證會員

個爆告吹得巧大!

升級  19.8%

五星級會員

gono193 發表於 2024-3-2 23:24
有冇子山貢勁味少已比佢 磨到出咗 整到週圍污糟邋遢 兔都悭返 又為環保出分力  ...

雖然見過但未做過子山。磨到客人出咗,我推測係,鮑魚坐住JJ前後搖磨棍頭而出,而囡囡同客人都知道呢個體位是可以磨到出野,但不可能磨入的。而27磨棍不是用技巧,而是無公式亂咁磨,而且佢磨得盡情投入,而令我入魔產生有機會入洞的錯覺。呢D真係無招勝有招!

升級  19.8%

五星級會員

床上日誌 發表於 2024-3-3 09:14
個爆告吹得巧大!

我每份報告都係寫出當時實況和個人感受,吹大只會適得其反,我亦唔鍾意吹大。

升級  19.8%

五星級會員

兩Q起跳 發表於 2024-3-3 18:35
話自己磨而不入,等如食雞唔食皮不如唔好食!

請師兄閱讀完整份報告,理解所有內容後才發表意見。報告中我有寫到手握棍身不停互亂寻找洞穴,這動作,已不是磨而不入的舉動。我在報告中無講過磨而不入。師兄理解能力差我是理解的。發表偉論前,請先知道自己講咩才發表意見。

升級  0.04%

1萬

金卡會員

多謝支持
【 金 鑽 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 金 鑽 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 金 鑽 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 金 鑽 】新人報告~*報告·請按這裡
【 金 鑽 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2781 0291
預約熱線:手機: 9799 8739

升級  4.81%

二星會員

大S36D 發表於 2024-3-3 20:32
請師兄閱讀完整份報告,理解所有內容後才發表意見。報告中我有寫到手握棍身不停互亂寻找洞穴,這動作,已 ...

師兄好像很介意別人的睇法喎!你咁多産,都係想別人看啫!當然這是言論自由,你可以話 唔鍾意可以唔好睇啦!不過,師兄寫得出嚟,就係預咗俾人睇!反而我覺得 你係有寫的自由,但俾你寫嗰個人 係唔係願意俾你寫,俾你評論呢!你有冇問過人家願意嘛!出幾舊水屌完人,又要俾你寫!你介意別人點睇,你又介意個囡囡點睇!奇怪,不喜勿插。

升級  4.81%

二星會員

補 你介意別人點睇,又唔介意囡囡點睇!Typo

升級  19.8%

五星級會員

淫淫地 發表於 2024-3-5 22:51
師兄好像很介意別人的睇法喎!你咁多産,都係想別人看啫!當然這是言論自由,你可以話 唔鍾意可以唔好睇 ...

大哥呀!請問你知唔知道點解會有11網,點解各大指壓埸都推行報告獎呀!你知唔知點解呢?

升級  22.22%

二星會員

咁師兄間接承認收獎金出報告乎?這個跟你有冇介意囡囡點睇你個報告,甚或有冇同意你出報告?我只係講 師兄咁介意人哋點睇,點解冇介意俾你寫嘅人的感受?佢收你錢啫!冇同意過俾你寫喎!你有冇徵詢過她們的同意?當然有囡囡主動叫你寫添!你係因為想攞著數獎金而寫的,唔係作家,有些句子不太理順的,看官質疑一下,唔使咁好火的。我只係路過,見咁大幅長文,都知道搵著數獎金艱難,佩服。不喜勿插。

升級  22.22%

二星會員

我想淫淫地師兄都係咁諗法,跟小弟一致。希望淫淫地和36D師兄以和為貴,各舒己見啫。就此告別。

升級  19.8%

五星級會員

dedejavu 發表於 2024-3-6 11:22
咁師兄間接承認收獎金出報告乎?這個跟你有冇介意囡囡點睇你個報告,甚或有冇同意你出報告?我只係講 師兄 ...

我出報告目的至在分享,我出的每一份報告都無收過一分錢。報告獎我係攞過唔小,你出報告一樣可以攞架。再講我寫報告給師兄們参考又關你咩事,你係唔係收左囡囡錢,帮囡囡講說話。

升級  33.33%

一星會員

dedejavu 發表於 2024-3-6 11:26
我想淫淫地師兄都係咁諗法,跟小弟一致。希望淫淫地和36D師兄以和為貴,各舒己見啫。就此告別。 ...

笑咗,exactl7y

升級  2.33%

三星會員

兩Q起跳 發表於 2024-3-7 00:33
BigDragon兄出咗份report,劣評給你!

師兄又唔使咁既,小弟報告純粹表達個人食後感. 同一餐廳, 個人口味唔同, 持唔同意見o者.
老實講, 我係 大S36D 兄忠實粉絲,小弟好多時都係跟師兄報告搵食, 多數都食到好野, 今次只係人有我無. 都係o個句, 以和為貴

升級  19.8%

五星級會員

兩Q起跳 發表於 2024-3-7 00:33
BigDragon兄出咗份report,劣評給你!

你都幾自私喎!人地出份報告分享感受,你又拖埋人地落水話人地劣評我,你都得架啦!

升級  19.8%

五星級會員

BigDragon 發表於 2024-3-7 08:52
師兄又唔使咁既,小弟報告純粹表達個人食後感. 同一餐廳, 個人口味唔同, 持唔同意見o者.
老實講, 我係 大 ...

多謝大龍兄諒解和支持

升級  19.8%

五星級會員

兩Q起跳 發表於 2024-3-7 10:29
指壓討論區裏面最多reports算係佢,似OpenRice作者多D!

我一直真心出報告分享各埸的食囡感受給師兄們提供参考,師兄你就無實則證據下以小人之心,一而再再二三誣捏小弟open rice作者。你除左無事生非,有無為11貢獻過一份報告。