winning11

查看: 1062|回復: 4

[浦 東] [bbchan報告]【浦東】高挑勁身材玩得放·118號

升級  56.96%

四星級會員

孭得起呢件球衣喎,人物係浦東9樓新興118號,日日發,其實每區如果都有呢啲大廈都好喎
有骨揼,有桑拿,有池浸,有乾濕蒸,有嘢食,有女玩
另外係呢幢大廈有雀會有聯誼會,有夜總會,有邊爐打
最緊要係有時搭升降機可以望下其他場啲女
雖然未必件件女都掂,不過有得望下好過無吖
講番條女係浦東9樓,118號,個人都係鍾意去九樓多啲
有熱水池浸有乾濕蒸,凍池就咪搞,叔叔不行了
最近話賭波可以與時俱進,連籃球都賭埋
我咁鍾意籃球,不過我唔會賭囉
十賭九騙,都係留啲錢去揼骨好過啦
咁囡囡會唔會都係騙人呢至少浦東幾個女主任經理都無老點過我
啲骨妹高矮肥瘦揼成點招呼成點都清清楚楚講明
唔會覺得佢哋長氣喎,最緊要係夠真,唔好老點叔叔
所以過年封利是係唔少得囉
今次都係無老點,介紹咗118號俾我
形容係大波,有身材,招呼掂檔,後生白淨
即係樣樣優點都歸納晒俾佢咁喎,結果真人係大致相同
俾我感覺係而家啲骨妹愈嚟愈後生咁
定還是而家啲女唔夠錢使,卡數多,儲錢移民買樓
骨妹年輕化對我哋當然係好事
唔使好似三十年前咁全部都係中女
118好樣好款斯文大,果然好大對心口燈,都係後生女
全身都白淨,無鴛鴦色,摸上手都好滑添
118號都算係揼得下,無乜悶場,傾傾講講
時間過得特別快,到下半場,做足嘢,rpp手勢舒服有慢有快
中晒我啲位好快硬,好似小動物貓狗纏繞住我一樣
摸手摸腳摸腰摸後門再生擒我前門,又俾佢兩峰搓搓磨磨狂玩波地
再吮勻我全身佢真係揭開車底嚟吮吮,再演奏一大輪,埋尾以人類最大發明之一嘅BB油同我出貨
ok吖好正吖又係無老點無介紹錯

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  43.33%

一星會員

謝謝分享

升級  56.67%

一星會員

想試,多謝分享

升級  56.96%

四星級會員

期待你的分享報告啊