winning11

查看: 5015|回復: 5

[金 鑽] [大S36D報告]【金鑽】水床揼骨高手·26號 (有圖)

升級  19.8%

五星級會員

金鑽 26號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[大S36D報告]【金鑽】水床揼骨高手·26號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2242975-1-2.html
註:26號 通常返 24Hours / 156cm

有圖有真相

收左工個人累累地,隨左打個炮,都想揾條囡同我鍊下揼下一解疲勞。從lisa口中得知26係水床按摩高手,而且手勢正宗,揼得舒服,一於book佢二粒體驗下。

囡囡開門第一眼,细细粒波大大,樣貌妖艷仲有幾分混血feel,绝對係我杯茶。入房後囡囡仲好熱情咁攬住我,仲話多謝我捧佢埸。我問佢你係唔係職玩水床架,囡囡話識,我話就而家試下啦!解甲後,就一齊拖手入浴室,囡囡先放水床落地,再在水床上舖二條毛巾,然後叫我扒上水床開水搽皂液同我刷背冲身,囡囡用按摩油搽混全身扒响我背脊同我波推,波推時佢會由背脊至pp上至下不停打轉,再由下至上波推上去不停來回,再轉正面上下波推,然後鮑魚磨棍,(由於鲍鱼同海參已充滿醬汁,蚊起來特別入味),一路磨囡囡一路呻吟我就一路揸波,非常過癮。玩完水床就冲水乾身出去試下囡囡的揼骨功夫,上床後我就扒响床上囡囡在我背脊鋪上二條毛巾,然後我按肩膊,背脊,腰,小腿,轉正面按左一陣就開始正埸。

囡囡首先同我錫Lin漫遊,然後双手同我捽lin同時吹奏,同一時間刺激三点部位,真係非常舒服。囡囡服務完我,輪到69大家互舐享受一下,然後上套女上騎左一陣,再轉男上抽插左百幾下後完事。

年齡:目測约三中
樣貌:7.5/10黑髮過肩,中泰混血兒,順眼靚女。
身材:约5呎高,中等小腩身型,约35C淺pink細暈中提,皮膚白滑。
車牌:考到中型車牌。
侍浴:先搽皂液刷背冲洗,然後水床背向波推全身,轉正面波推再磨棍,由於按摩油充足,磨棍時鮑魚和棍頭高速磨擦,令一向敏感的棍頭更加刺激,快感加倍。
前奏:漫遊技巧ok,69互相享受,吹奏舒服,唔叫唔停。
埋牙:上套女上剩騎一路揸波,轉男上抽插左百幾下後完事。
感覺:指壓囡囡中,能水床,揼骨,愛愛,三面俱圓的囡囡真係小之又小,加上囡囡相頭不裕,身材又fit,稱得上指壓中的希有囡囡。
優點:有樣貌,有身材,有技術,態度好,懂水床,識揼骨。
缺點:有閪毛。
意見:囡囡雖然是有證書的揼骨高手,亦是水床高手。既然是水床高手,水床磨棍是必然環節,白虎磨棍必定比有毛更顺滑更舒服。如可以的話,希望囡囡可以犧牲小小成為人工白虎,為廣大師兄們謀求福祉,小弟在此為妳致敬!
總结:囡囡有樣貌有身材服務足態度好,適合喜歡,嬌小玲瓏愛好揼骨師兄,返食指數,100%

後記:在整個過程中,水床约30分鐘,揼骨约20分鐘,愛愛约30分鐘,剩返10分鐘冲涼同着衫,完事後感覺囡囡已非常疲累。囡囡為了不付所託,渾身解數服務客人,而令她疲勞過度,作為客人的我又於心何忍,於是送上100小費作為小小心意。

註:大S36D報告-金鑽/春秋/美妙/雲來/金田/浪漫/翡翠/鳳城/三川/太子/京華/怡春/多港/來閣/金帝/悅來/金豐
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  0.04%

1萬

金卡會員

多謝支持
【 金 鑽 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 金 鑽 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 金 鑽 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 金 鑽 】新人報告~*報告·請按這裡
【 金 鑽 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2781 0291
預約熱線:手機: 9799 8739

升級  20.33%

三星會員

聽落唔錯, 但我唔係好食得肥膩嘢..

升級  1.48%

二星會員

玩水床要肥膩才好玩

升級  76.67%

一星會員

師兄最後個段我覺得好有人性,抵讚

出黎玩就係求開心,為我地服務既亦應尊重

升級  19.8%

五星級會員

c4defusekit 發表於 2024-2-28 18:25
師兄最後個段我覺得好有人性,抵讚

出黎玩就係求開心,為我地服務既亦應尊重 ...

其實我好小比小費囡囡,因為唔想囡囡以為小費是必然的,久而久之可能會變相有小費就有服務的壞習慣,所以我係極,小比小費。但有時遇到服務太好的囡囡,唔比小費都覺得唔好意思,能夠做到這一點,呢D囡就真係非常之成功。