winning11

查看: 4692|回復: 14

[新浪漫] [kimberleycm93]【新浪漫】我的爆乳皇牌·漪漪

升級  11.11%

二星會員

[kimberleycm93]【新浪漫】我的爆乳皇牌·漪漪
http://sn11.cc/thread-2242781-1-1.html

返食報告

評分:9
相頭:8.5 (30中,樣靚,順眼,識化妝。及肩中長金髮,齊蔭)
身材:9.0 (38E-F cup 青筋八字波。經修身後身材Fit咗,有肉而唔肥。身高157cm左右)
服務:9.0 (反應真實,過程投入)

前排比較忙,而且一個月先去得一兩次指壓,依家先得閒出返食報告。上個月嘅事,見漪漪有返工,即刻打電話去約,約咗12點幾。提早10分鐘到浪漫,喺房慢慢等。冇幾耐漪漪入房,今次化咗淡妝有d驚喜,身材亦越嚟越Fit,當然對波仲係咁大啦。。都見過n咁多次,又係例牌入沖涼房,梘液body、水中簫,我又抽下水,玩弄佢副巨乳。出去抹乾身再慢慢玩。

做背前又一如以往,互攬大車,脷疊脷,一邊車,一邊互抽對方,你摸我條撚,我又唔執輸揸你對波。玩到咁上下就趴上床做背,全身漫遊、一般深度嘅毒龍,連大小脾同腳板都唔放過。拎轉身吹簫,簫功上級,又含又奶,條撚俾佢吹到硬梆梆。見佢欲求不滿嘅眼神,真係好想快d隊爆佢。有段小插曲,就係漪漪想要紙巾果陣先發現間房原來冇提供,佢就咁攞條浴巾包住下半身,露出對奶,就行出房門。。

普通男上女下,一邊屌一邊互車,對波搖下搖下,我又搓圓㩒扁。漪漪面紅,lin頭變硬,鮑鮑好多水,間中body震下,嗌得好大聲,反應好真實,應該係高潮。屌咗10幾分鐘,最後加速鋤就射,射完冇即刻掹出,佢對腳夾實我,唔俾我出,話好舒服喎,我地又互攬。。見仲有時間,dup咗一陣骨,漪漪唔食煙,我又唔想佢吸二手煙所以冇食。沖涼,傾一陣計就一齊步出房門。

感受:頭號皇牌,陣容主力。除咗漪漪&Water外,其他暫時都唔會搵住。惟一顧慮係真係超難約到,唔係冇返工就係秒full,不過我有其他門路會易約d嘅。講笑咁講,我同漪漪有個共通點,就係一樣神出鬼沒,少蒲頭,你地唔會知我地幾時出現架 。。最後都係果句,我有嘅服務,你地未必有,報告僅供參考。

*溫馨提示:始終人地有男朋友,唔係咁方便,唔好亂咁打人地私人電話

家用:390 (早餐價)

足鐘:50min (浪漫同金帝係50min)

註:kimberleycm93-浪漫/鳳城/三川/太子/美妙/雲來
Superadmin

[kimberleycm93]【新浪漫】我的爆乳皇牌·漪漪
http://sn11.cc/thread-2242781-1-1.html

[kimberleycm93]【新浪漫】返食爆乳天后·漪漪
http://sn11.cc/thread-2227397-1-1.html

[kimberleycm93]【新浪漫】千呼萬喚·漪漪
http://sn11.cc/thread-2217852-1-1.html

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  5.93%

二星會員

約嘉欣容易D,師兄點對比佢兩個

升級  11.11%

二星會員

edison12 發表於 2024-2-22 17:17
約嘉欣容易D,師兄點對比佢兩個

得罪講果句,嘉欣村姑味濃。。

漪水雲屬超一綫女,嘉欣俾盡二綫中

升級  50%

一星會員

嘉欣真係唔得, 身形唔靚喺得對燈, 服務一般,可能人夾人啦,
但漪漪到依家都未成功過約到, 試過捕過一排都唔得……唉, 隨緣吧!
羨慕C兄食過幾次

升級  11.11%

二星會員

waterzero 發表於 2024-2-23 14:51
嘉欣真係唔得, 身形唔靚喺得對燈, 服務一般,可能人夾人啦,
但漪漪到依家都未成功過約到, 試過捕過一排都唔 ...

大波只係最基本門檻,仲要睇埋其他方面例如樣貌、腰、腿、皮膚,當然要睇埋服務同態度,同埋夾唔夾,唔係淨係大波就可以。漪漪算係指壓界咁多大波妹之中各項質素最平均,亦比較啱Feel,所以我會長期返食

有心約一定約到,加油

升級  33.33%

一星會員

kimberleycm93 發表於 2024-2-23 17:56
大波只係最基本門檻,仲要睇埋其他方面例如樣貌、腰、腿、皮膚,當然要睇埋服務同態度,同埋夾唔夾,唔係 ...

呢句啱聽!好多師兄包括我本人唔係完全志在對車頭燈,仲有好多其他配套。嘉欣我暫時未試過,不過當初睇身形唔係我杯茶,有D茶壺感覺,漪漪約過一兩次都未約倒,真係羨慕你地!

升級  18.15%

二星會員

早6,7年第一次玩綺綺,佢仲做緊太子,係我眼中只是一個有打扮的大波肥師奶,果陣已經覺得哩條女啱Feel 好玩,但真心肥
估唔到而家已進化到人人都book 唔到的紅牌,果陣太子有返基本上實book 到,只能說而家指壓質素真係每況愈下,好野難尋

升級  11.11%

二星會員

Beckie 發表於 2024-2-24 21:15
早6,7年第一次玩綺綺,佢仲做緊太子,係我眼中只是一個有打扮的大波肥師奶,果陣已經覺得哩條女啱Feel 好玩 ...

我相信每個秒full女一定有佢嘅原因,對腳係客人自己嘅,有麝自然香

升級  56.67%

一星會員

CommissionerNg 發表於 2024-2-24 02:33
呢句啱聽!好多師兄包括我本人唔係完全志在對車頭燈,仲有好多其他配套。嘉欣我暫時未試過,不過當初睇身 ...

嘉欣你都覺得茶壺身形咁勸你唔好對漪漪有太大期望,漪漪絕對係水桶身形面肉多嘅肥婆,勝在服務良好同皮膚白滑。
不過我對嘉欣都麻麻唔會返食

等待驗證會員

真係好難約,又不定時

等待驗證會員

pangl 發表於 2024-2-26 14:38
嘉欣你都覺得茶壺身形咁勸你唔好對漪漪有太大期望,漪漪絕對係水桶身形面肉多嘅肥婆,勝在服務良好同皮膚 ...

如果咁嘅身形都搞到咁full,應該都係靠鍾意食肥膩嘢(鳳城糖糖 雲來water 美妙洋洋)嗰班C兄支持!

升級  33.33%

一星會員

漪漪有肉哋,勝在服務和大波吸引。

升級  43.33%

一星會員

好難約

升級  11.11%

二星會員

難約但值得

如果真係緣慳一面,美妙洋洋&太子Cat會係最佳替補,至少比漪漪易約得多,整體上唔會差好遠