winning11

查看: 1030|回復: 3

[金濤閣] [薯頭報告]【金濤閣】廟細燈籠勁·78號

升級  17.92%

四星級會員

過年前後都有揼骨...係同一人...即係事隔幾日已返食囉
最緊要係佢呢啲大節日都有返工...

呢種女真係要讚..佢返工有錢搵
佢返工我哋唔會無骨揼
佢哋返工咁場內職員就鬆動啲唔安排得好啲
唔使我哋呆等..所以有時呢啲大節日女女骨妹返工
要俾多三五七十加再派埋利是俾佢哋都無所謂
一年一次豪少少無問題啦

過年前做咗佢係金濤閣78號
都幾吸引喎所以即抄牌
順口問埋佢過年後返唔返
佢話返的呢間都係年終無休日日開
所以我都連搵佢而佢係女主角

當時官方咁形容:78號嬌小細粒,揼強招呼醒,中大波,肯學肯做,易話為聽教聽話

到我入房睇
年紀:三十左右,未有中女味道,少女當然談不上
樣貌:8.5分,係有種氣質唔係濃妝厚粉,帶點清秀
身材:嬌小細粒,但唔係肥矮,辣椒仔型,波型靚又挺又圓罅深,淺色暈細暈

骨技兩次都係差唔多,夠力夠準無話第二次熟咗就做嘢偷懶,無持熟賣熟

招呼兩次都做足,環繞我全身手指慢掃慢遊,再出口玩獨隆,車底打掃得好乾淨,玩音樂徹底好深好盡,有快亦有慢,高手,輕鬆考到車牌,再舐耳頸lin,亦可手指捽碟做DJ,大家都係識音樂之人喎,哈哈,正式探險,由佢做領導女導師女上,騎起嚟慢慢地加速,簡直好似引領我喺草原奔馳一樣,換位,我捉實對大燈籠,視覺細佬感覺極佳,都換咗好多姿勢前前後後,好配合,終於埋尾要出貨,當然都係車住出嘢,事後攬到實繼續車,細佬軟番晒自動出番嚟78號就替我慢慢清潔,都幾體貼,所以短時間內就翻食咗佢囉

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  56%

三星會員

師兄78點睇都起碼40有小小誤導

升級  17.92%

四星級會員

銀戈二 發表於 2024-2-18 21:44
師兄78點睇都起碼40有小小誤導

我唔覺佢太中女
可能個人觀感

等於全民造星IV
許廷鏗導師揀選的A2組
旁白師話有幾個係16歲仲返緊學