winning11

查看: 3079|回復: 6

[雲 來] [oldman28報告]【雲來】嬌小順眼囡囡·Icy

升級  43.33%

三星會員

[oldman28報告]【雲來】嬌小順眼囡囡·Icy
http://sn11.cc/thread-2242194-1-1.html

今天又痕痕地,想搞嘢,但相熟女女冇上班,噉就唯有試下新女。
揀定目標是雲來Icy

Icy一入房,約5尺嬌小身材,樣就幾后生同順眼。佢一除衫,就露出對A波仔,我又忍不住乘机攬下摸下又揸下。
雙雙入去冲涼,前面冲得好仔細。

出去乾身,先做背。Icy輕輕用手係我背及股游走,一股觸電感覺湧上腦,佢又乘机偷桃,摸桃摸得好爽,我就趷起个股俾佢玩桃。之后佢開始用對A波仔,由小腿開始幫我做body message,由腿磨上股又磨背,做完左邊做右邊。佢做body時,我感覺到佢成个身体好暖,好比一股暖流。
轉身做前面body,仲正,我雙手不停玩佢對A波,又探穴。Icy接著向下移,用貓舌輕咶我棍身,技棍即時有反應,變了金剛棒。之后含棒幫我吹,不過吹的節奏比較快,我鍾意慢簫,要提示Icy吹慢些。

之后,我叫Icy躺下到我玩,先考車,吾成功。再食A波及鮑魚,鮑魚有搽ky,我就主力用手玩豆豆。
到上套插。一插入去,Icy己開始“哦”一聲,佢隻鮑魚係好窄。先來床邊抽插,Icy反應開始大,个樣變得好肉緊,加上佢淫蕩叫聲的伴奏,我就配合有深淺及有快有慢地抽插佢。

之后轉到床上玩狗仔式,Icy沉住腰,我緊緊抱著佢腰,有節奏地插,Icy不停哀鳴,我更加快抽插,終于射晒俾佢。

樣貌:6.5 後生順眼。
身材:6.0 嬌小身材,走肥冇腩,A波仔都幾好揸。
服務:7.5 佢輕輕摸背,摸桃及貓舌咶棍係好爽,諗起又想揾佢。
投入:9.0 抽插時反應好肉緊,好真好正。
返食:列為久吾久返食。

註:oldman28報告-雲來/浪漫/鳳城/三川/怡春/金田/金豐/春秋/美妙
Superadmin

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告,多謝支持
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

升級  40%

一星會員

ching 年紀大概幾多?

升級  43.33%

三星會員

我估3頭

升級  1.11%

二星會員

C兄,過年後要唔要到香港駕駛學院搵個女師傅補返幾個鐘,見你出親報告都是考牌唔成功!

升級  43.33%

三星會員

冇辦法,我唔夠靚仔

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008